Puhdistamo Super C-Vitamiini Luomu 50g

28,90

  • Laadukas ja puhdas lisäravinne
  • Sisältää luomulaatuista amlamarja -uutetta
  • Luonnollinen C-vitamiinipommi!

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

GMO-vapaa
Luomu
Luonnollinen
Maidoton
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Riittoisa ja huppulaadukas C-vitamiinijauhe!

Super-C eli luomulaatuinen amlamarja-uute sisältää 50% painostaan C-vitamiinia ja teelusikallinen jauhetta sisältääkin n. 2500mg luonnollista C:tä.

Puhdistamon laadukkaat superfoodit ja ruokatuotteet

Puhdistamo on keskittynyt erittäin korkealaatuisiin ruokatuotteisiin, ja sen huomaa! Yritys tuo maahan maailman ravintorikkaimpia ruokia niiden alkuperäisiltä kasvupaikoilta ja lisäksi hyödyntää kotimaamme luonnonrikkauksia ja -antimia. Puhdistamossa panostetaan tunnollisesti yrityksen arvojen toteutumiseen; tuotteiden laadun ja alkuperän varmistamiseen. Yrityksen toiminnan tavoitteena on, että Puhdistamon nimi ja logo viestii asiakkaille laatutakuusta.

Luomu Amlamarja

Pieni määrä riittää. Pelkkä teelusikallisen kärjellinen sisältää 500mg C-vitamiinia. Lisää juomiin tai pirtelöihin, joihin haluat luonnollista C-vitamiinia. Tämä uute sisältää 50% painostaan C-vitamiinia, eli teelusikallinen sisältää noin 2500 mg luonnollista C:tä.

/1 tl (5g)

C-vitamiinia - 2500 mg

Valmistusmaa YhdysvallatYksikkö KilogramsYksikköhinta 578Paino 0.1975kg

Arvioi tuote “Puhdistamo Super C-Vitamiini Luomu 50g” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PUR:in henkilökunta suosittelee

Helppo tapa nauttia C-vitamiinia, lisää jauhe kylmään tai kuumaan juomaan. Luonnollisen muotonsa ansiosta C-vitamiini imeytyy parhaalla mahdollisella tavalla, joten pienikin määrä riittää. Erittäin riittoisaa; teelusikan kärjellinen päivittäin riittää immuunipuolustuksen vahvistamiseen!

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Puhdistamo on Suomen ensimmäinen superfoodbrändi ja tuotteet tunnettaan intohimoisesta ja tinkimättömästä suhtautumisesta erittäin korkealaatuisiin ruokatuotteisiin. Yritys tuo maahan maailman ravintorikkaimpia ruokia niiden alkuperäisiltä kasvupaikoilta ja lisäksi hyödyntää kotimaamme luonnonrikkauksia ja -antimia. Puhdistamossa panostetaan tunnollisesti yrityksen arvojen toteutumiseen; tuotteiden laadun ja alkuperän varmistamiseen. Yrityksen toiminnan tavoitteena on, että Puhdistamon nimi ja logo viestii asiakkaille laatutakuusta. Kaikki Puhdistamon tuotteet ovat gluteenittomia, maidottomia ja GMO-vapaita.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Puhdistamo Super C-Vitamiini Luomu 50g

28,90

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.