OptiMSM 250 g

13,08

  Varasto loppu

  Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

  Tuotekuvaus

  Nivelten, ihon, hiusten, kynsien ja sidekudosten tueksi! Vuoden 2015 Urheiluvalmiste.

  MSM on ravintoaine, joka osallistuu elimistössä mm. terveen ihon, hiusten ja kynsien kasvuun. MSM onkin olennainen terveiden sidekudosten ja nivelten toiminnan sekä oikeanlaisen entsyymitoiminnan, hormonitasapainon ja immuunijärjestelmän toiminnan varmistamiseksi.

  Puhdistamon laadukkaat superfoodit ja ruokatuotteet

  Puhdistamo on keskittynyt erittäin korkealaatuisiin ruokatuotteisiin, ja sen huomaa! Yritys tuo maahan maailman ravintorikkaimpia ruokia niiden alkuperäisiltä kasvupaikoilta ja lisäksi hyödyntää kotimaamme luonnonrikkauksia ja -antimia. Puhdistamossa panostetaan tunnollisesti yrityksen arvojen toteutumiseen; tuotteiden laadun ja alkuperän varmistamiseen. Yrityksen toiminnan tavoitteena on, että Puhdistamon nimi ja logo viestii asiakkaille laatutakuusta.

  100% Metyyli Sulfonyyli Metaani

  Suositeltava päiväannos: 1/2-1 tl aamuin illoin.

  Säilytetään huoneenlämmössä ja kuivassa.

  Suositeltu vuorokausiannos 1 rkl (10 g) sisältää 10 000 mg MSM:ää / Rekommenderad daglig dos 1 msk (10 g) innehåller 10 000 mg MSM

  Valmistusmaa YhdysvallatYksikköhinta 52.32Paino 0.271kg

  Arvioi tuote “OptiMSM 250 g” ensimmäisenä

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Ehkä joku kysymys vielä jäi?

  Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

  Varaa konsultaatio Kysy

  Tiesitkö tämän brändistä?

  Puhdistamo on Suomen ensimmäinen superfoodbrändi ja tuotteet tunnettaan intohimoisesta ja tinkimättömästä suhtautumisesta erittäin korkealaatuisiin ruokatuotteisiin. Yritys tuo maahan maailman ravintorikkaimpia ruokia niiden alkuperäisiltä kasvupaikoilta ja lisäksi hyödyntää kotimaamme luonnonrikkauksia ja -antimia. Puhdistamossa panostetaan tunnollisesti yrityksen arvojen toteutumiseen; tuotteiden laadun ja alkuperän varmistamiseen. Yrityksen toiminnan tavoitteena on, että Puhdistamon nimi ja logo viestii asiakkaille laatutakuusta. Kaikki Puhdistamon tuotteet ovat gluteenittomia, maidottomia ja GMO-vapaita.

  Viimeksi katsomasi tuotteet

  OptiMSM 250 g

  13,08

  Varasto loppu

  Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.