Prasad Spring Nectar 50 ml

19,80

  • Luonnollista lisäenergiaa
  • Kevätsiivous kehollesi
  • Apua allergioihin

Varasto loppu

Tuotekuvaus

Puhdistava kevätsiivous kehollesi ja apua kevätallergioihin.

Keväinen yrttinektari on varhaiskevään yrteistä valmistettu tinktuura, joka auttaa puhdistamaan kehoa ja sisältää tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja. Se on kuin kevätsiivous kehollesi. Pitkä talvi pitää usein sisällään vähemmään liikuntaa ja raskaimpia ruokia. Keväinen yrttinektari on hyvä tapa toivottaa kevät ja kesä tervetulleiksi. Anna kehollesi annos luonnon omaa lisäenergiaa! Yrttinektari sisältää nokkosia, jotka auttavat puhdistamaan maksaa kuona-aineista, sekä minttua joka lieventää tulehduksia ja tyynnyttää vatsaa.

Käyttö allergioiden lievittämiseen: Lähihunaja, nokkonen ja minttu lievittävät kevätallergioita. Nokkonen toimii antihistamiinin tavoin. Minttu puolestaan sisältää allergiaoireita lievittävää rosmariinihappoa. Lähihunaja altistaa paikalliselle siitepölylle ja lisää näin sietokykyä paikallisia allergeenejä vastaan.

Detox: nokkonen edistää kuona-aineiden poistumista etenkin virtsaputkesta ja maksasta. Nokkonen ja minttu sisältävät paljon antioksidantteja, jotka estävät vapaiden radikaalien vaikutuksia elimistössä. Nokkonen sisältää paljon rautaa, siksi se antaa myös talven jälkeen tarvittavaa lisäenergiaa!

Siemenet ovat nokkosen tehokkain osa. Keväisen Yrttinektarin valmistuksessa on käytetty nokkosesta vain siemenet. Kaikki ainesosat ovat alkuperältään suomalaisia. Nokkosensiemenet ja mintunlehdet on kerätty villinä.

Prasad – käsintehtyjä hyvinvointituotteita luonnosta

Prasad on Helsingissä toimiva luontoa ihannoiva yritys, jonka ayurvedisista ja käsintehdyistä hyvinvointituotteista löydät todella laadukkaita luonnontuotteita, kuten eliksiirejä, jotka on valmistettu pääosin kotimaisista yrteistä.

Vodka, Hunaja, Vesi, Nokkonen (Urtica Dioica), Rantminttu (Mentha Arvensis). Alkoholipitoisuus 40%.

Suositeltu annos: 30 tippaa enintään kolme kertaa päivässä.

Valmistusmaa SuomiYksikkö LitresYksikköhinta 396Paino 0.1161kg

Arvioi tuote “Prasad Spring Nectar 50 ml” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Prasad on toimiva luontoa ihannoiva yritys, jonka ayurvedisista ja käsintehdyistä hyvinvointituotteista löydät todella laadukkaita luonnontuotteita. Prasad on erikoistunut korkealaatuisiin ja eettisesti kerättyihin sekä viljeltyihin yrtteihin niiden tiivistetyssä, spagyrisessä muodossa. Tarkoituksena on edesauttaa botaanisen tietouden parantavaa voimaa ja viisautta, sekä edistää ihmisen kehitystä niin keholtaan, sydämeltään, mieleltään kuin hengeltäänkin. Spagyristen yrttiuutteiden jokainen ainesosa on huolellisesti käsitelty, aina molekyylitasolta hienovaraisempiin energian tasoihin. Tinktuurat ovat tehokkaita ja helppokäyttöisiä: tippoja laitetaan kielen alle, ja ne imeytyvät välittömästi verenkiertoon. Prasad Ghee on valmistettu suolattomasta luomu niittyvoista, joka on peräisin virolaiselta Pajumäen pientilalta. Viron parhaaksi luomutilaksi valitulla Pajumäellä ei käytetä nykyaikaisen tehomaatalouden menetelmiä eikä viljaruokintaa. Ghee on ayurvedinen ruoka-aine, jota voidaan käyttää sekä päivittäisessä ruuanlaitossa että perinnelääkinnässä.

Prasad Spring Nectar 50 ml

19,80

Varasto loppu