Hempaattinen Pihkavoide 35ml

15,90

  • Sopii monipuolisesti iho-ongelmien hoitoon
  • Ravitseva ja rauhoittava
  • Nopeuttaa haavojen paranemista

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

100% luonnollinen
Cruelty Free
GMO-vapaa
Luomu

Tuotekuvaus

Ranualla valmistettu terapeuttinen voide ihon tulehduksille sekä rikkoutumille.

Hempaattisen pihkavoide nopeuttaa haavojen paranemista antimikrobisen ominaisuutensa ansiosta. Käy monipuolisesti ihon ongelmien hoitoon palovammoista tikkuihin ja psoriasikseen.

Hempaattinen pihkavoide on pienikokoinen mutta erittäin riittoisa kotimaisen luonnonkosmetiikan monitaituri, jota on helppo kuljettaa mukana lomamatkoilla ja luontoretkillä. Luonnollisesti puhtaat ja villit raaka-aineet antavat voiteelle korjaavat, suojaavat ja kosteuttavat ominaisuudet.

Vaikuttavat raaka-aineet:

Pihka – antiseptinen, iho-ongelmia rauhoittava ja korjaava pihka helpottaa tulehduksia ja tukee ihon rikkojen korjautumista
Mesiangervo – kiinteyttää ja hillitsee ihon bakteerikantaa
Hamppuöljy – kosteuttaa ja ruokkii herkkää ihoa
Mehiläisvaha – tekee tuotteesta riittoisan ja tukee muiden ainesosien yhteisvaikutusta

Pihkavoiteen villinä kasvavat ainesosat ovat kestävästi kerättyjä Suomen luontoa kunnioittaen. Jokaisen tuotteen teho perustuu harkiten luotuihin raaka-aineiden yhdistelmiin, joiden pohjana toimii suomalainen hamppuöljy.

Hempaattisen tuotteita ostamalla tuet nuorta yrittäjyyttä, joka ponnistaa yhteisöllisyydestä ja uskosta tekemisen voimaan. Hampunsiementuotteet ovat täysin suomalaista työtä, jossa arvojen keskiössä ovat syrjäytymisen ehkäiseminen sekä maaseudun elävöittäminen.

Tuote ei sovellu luonnonhartsi-allergisille.

Hampunsiemenöljy*, kuusen pihka*, oliiviöljy*, mehiläisvaha*, mesiangervo*.

*luomulaatuinen

Raaka-aineet ovat 100% suomalaisia.

Huom! Tuote ei sovellu luonnonhartsi-allergisille.

Valmistusmaa SuomiYksikkö lYksikköhinta 282,9Paino 0.035kg

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Hempaattinen on ekologinen, luonnollinen, yhteisöllinen, avoin ja yhteiskunnallisesti merkittävä koko kansan hamppubrändi. Hempaattisen tuotteiden teho perustuu puhtaiden ja lähituotettujen ainesosien yhteisvaikutukseen.

Ekologisuus ja luonnon kanssa harmoniassa toimimisen lisäksi Hempaattisen keskeinen arvo on yhteisöllisyys. Hempaattinen on syntynyt yhteisöstä hampputalkoiden jälkimainingeissa.

Hyvää tekevien luonnollisten hampputuotteiden valmistamisen ohella suuressa roolissa on ilmastonmuutoksen hidastaminen hampun jalostamisen ja sen tuotteistamisen kautta. Jalostamalla tuotteita kotimaisesta hampusta Hempaattinen voi tarjota kansalaisille vastuullisen vaihtoehdon, joka tekee hyvää sekä ihmisille että ympäristölle. Hamppu nimittäin kasvaa ja sitoo 3-4 kertaa enemmän hiilidioksidia kuin metsä kasvaessaan.

Hempaattinen Pihkavoide 35ml

15,90

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.