Magnesium Öljy + OptiMSM 200ml

17,00

  • 100% luonnollinen magnesiumöljy
  • Sisältää lisäksi OptiMSM:ää

Varasto loppu

100% luonnollinen
Maidoton

Tuotekuvaus

OSI Magnesium Öljyn sisältämä magnesium on peräisin 250 miljoonan vuoden ikäisestä, muinaisesta Zechsteinin merenpohjasta. Öljy sisältää runsaasti magnesiumia sekä lisäksi OptiMSM:ää.

Magnesiumöljy päivittäiseen käyttöön. 100% luonnollinen.

Magnesiumöljysuihketta suihkutetaan suoraan iholle, mistä se imeytyy. Voidaan käyttää ympäri kehoa lisätäksesi kehosi magnesiumtasoja. Vain ulkoiseen käyttöön.

2,5 ml (puolikas teelusikallinen) sisältää 257 mg magnesiumia ja 312 mg OptiMSM:ää.

Aqua, Magnesium Chloride, Magnesium Sulfate, Potassium Chloride, Sodium Chloride, Calcium Chloride, Methylsulfonylmmethane (MSM).

Valmistusmaa UnkariYksikköhinta 85Paino 0.285kg

Arvioi tuote “Magnesium Öljy + OptiMSM 200ml” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PUR:in henkilökunta suosittelee

Magnesium imeytyy erittäin hyvin suihkeena. Krampeista kärsivälle korvaamaton tuote, auttaa nopeasti ja tehokkaasti! Öljyn sisältämä MSM, eli rikkiyhdiste tunnetaan tukikudoksia, kuten niveliä ja luita rakentavana aineena.

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Toisin kuin magnesium lisäravinteet, OSIMAGNESIUM on transdermaalinen, eli ihon kautta imeytyvä valmiste. Tällä tavoin magnesium pääsee syvälle kudoksiin ja soluihin asti.

Ihmisen ihossa on pieniä huokosia, joiden kautta aktiiviset aineet, kuten magnesium imeytyvät. Samalla niiden ei tarvitse kulkea ruoansulatuskanavan kautta, jolloin ne eivät myöskään häiritse herkkää vatsaa. Vatsalaukussa lisäravinteet saattavat laimentua vatsahapon vaikutuksesta, ja ruoansulatusentsyymit voivat heikentää niiden vaikutusta radikaalisti. Transdermaalisissa tuotteissa ei ole näitä ongelmia.

Amerikkalaisessa tutkimuksessa osallistujien veren magnesiumpitoisuus nousi keskimäärin 59,90% 18 kuukautta kestäneen hoitojakson jälkeen. Kehon kalsium-magnesium tasapaino parani keskimäärin noin 25,2%. Myös detoxifikaatio lisääntyi 78%:lla osallistujista. Tutkimuksessa todettiin, että solujen magnesiumpitoisuuden lisäksi OSIMAGNESIUM vaikuttaa myönteisesti yleiseen terveyteen, mukaan lukien luiden, sydämen ja verisuonten terveyteen.

Tiesitkö tämän brändistä?

Laadukkaat unkarilaiset magnesiumvoiteet ja -öljyt. OSI magnesium on peräisin 250 miljoonan vuoden ikäisestä, muinaisesta Zechsteinin merenpohjasta. Toisin kuin monet muut magnesiumlisät, OSI on transdermaalinen eli ihon läpi kulkeutuva magnesiumlisä. OSI Magnesium levitetään suoraan iholle, josta se imeytyy. Tällä tavalla magnesium pystyy saavuttamaan vaikeasti tavoitettavat kudokset ja solut. OSI Magnesiumia löytyy voiteena sekä suihkeena.

Magnesium Öljy + OptiMSM 200ml

17,00

Varasto loppu