Magnesium Magnesium Cooling Sports Cream Viilentävä Urheiluvoide 200ml

20,00

  • 100% luonnollinen magnesiumvoide
  • Lisäksi mentolia, arnikaa ja inkivääriä
  • Viilentää ja rentouttaa lihaksia

Varasto loppu

100% luonnollinen
Maidoton

Tuotekuvaus

Viilentävä urheiluvoide. OSI Magnesiumvoiteen sisältämä magnesium on peräisin 250 miljoonan vuoden ikäisestä, muinaisesta Zechsteinin merenpohjasta.

OSI Magnesium urheiluvoide sisältää suuren määrän magnesiumia. Lisäksi mukana on mentolia, arnikaa ja inkivääriä viilentävään ja lihaksia rentouttavaan hierontaan.

5 ml (yksi teelusikallinen) sisältää 138 mg magnesiumia.

Aqua, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Magnesium Chloride, Glyceryl Stearate, Menthol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond Oil), Cocos Nucifera Oil, Polyglyceryl-6 Palmitate/ Succinate, Isostearyl Alcohol, Ricinus Communis Seed Oil, Simmondsia Chinesis (Jojoba) Oil, Tocopheryl Acetate, Phenethyl Alcohol, Butylene Glycol Cocoate, Cetearyl Alcohol, Arnica Montana Flower Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Glycine Soja (Soybeam) Oil, Tocopherol, Ethylcellulose, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Potassium Chloride, Magnesium Sulfate, Calcium Chloride, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

5 ml (yksi teelusikallinen) sisältää 138 mg magnesiumia.

Valmistusmaa UnkariYksikkö LitresYksikköhinta 100Paino 0.238kg

Näitä et ainakaan löydä

eläinperäisiä ainesosia

ftalaatteja tai muita hormonihäiriköitä

gluteenia

Parabeeneja

petrokemian sivutuotteita

ympäristöön liukenemattomia silikoneja

Arvioi tuote “Magnesium Magnesium Cooling Sports Cream Viilentävä Urheiluvoide 200ml” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PUR:in henkilökunta suosittelee

Viilentävä magnesiumvoide hellii kipeitä lihaksia treenin jälkeen. Menthol virkistää myös kesähelteillä ja lentomatkoilla turpoavia koipia.

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Toisin kuin magnesium lisäravinteet, OSIMAGNESIUM on transdermaalinen, eli ihon kautta imeytyvä valmiste. Tällä tavoin magnesium pääsee syvälle kudoksiin ja soluihin asti.

Ihmisen ihossa on pieniä huokosia, joiden kautta aktiiviset aineet, kuten magnesium imeytyvät. Samalla niiden ei tarvitse kulkea ruoansulatuskanavan kautta, jolloin ne eivät myöskään häiritse herkkää vatsaa. Vatsalaukussa lisäravinteet saattavat laimentua vatsahapon vaikutuksesta, ja ruoansulatusentsyymit voivat heikentää niiden vaikutusta radikaalisti. Transdermaalisissa tuotteissa ei ole näitä ongelmia.

Amerikkalaisessa tutkimuksessa osallistujien veren magnesiumpitoisuus nousi keskimäärin 59,90% 18 kuukautta kestäneen hoitojakson jälkeen. Kehon kalsium-magnesium tasapaino parani keskimäärin noin 25,2%. Myös detoxifikaatio lisääntyi 78%:lla osallistujista. Tutkimuksessa todettiin, että solujen magnesiumpitoisuuden lisäksi OSIMAGNESIUM vaikuttaa myönteisesti yleiseen terveyteen, mukaan lukien luiden, sydämen ja verisuonten terveyteen.

Tiesitkö tämän brändistä?

Laadukkaat unkarilaiset magnesiumvoiteet ja -öljyt. OSI magnesium on peräisin 250 miljoonan vuoden ikäisestä, muinaisesta Zechsteinin merenpohjasta. Toisin kuin monet muut magnesiumlisät, OSI on transdermaalinen eli ihon läpi kulkeutuva magnesiumlisä. OSI Magnesium levitetään suoraan iholle, josta se imeytyy. Tällä tavalla magnesium pystyy saavuttamaan vaikeasti tavoitettavat kudokset ja solut. OSI Magnesiumia löytyy voiteena sekä suihkeena.

Magnesium Magnesium Cooling Sports Cream Viilentävä Urheiluvoide 200ml

20,00

Varasto loppu