Magnesium Body Lotion + Melatonin + OptiMSM Vartalovoide 200ml

20,00

  • 100% luonnollinen magnesiumvoide
  • Sisältää myös melatoniinia ja OptiMSM:ää
  • Auttaa unensaannissa ja tukee niveliä

Varasto loppu

100% luonnollinen
Maidoton

Tuotekuvaus

OSI Magnesium vartalovoiteen sisältämä magnesium on peräisin 250 miljoonan vuoden ikäisestä, muinaisesta Zechsteinin merenpohjasta. Sisältää lisäksi melatoniinia ja OptiMSM:ää.

OSI Magnesium vartalovoiteessa on ainutlaatuinen koostumus magnesiumöljyä, joka vie suuren annoksen annoksen magnesiumia kehoon. Mukana myös melatoniinia, joka auttaa unensaannissa ja OptiMSM:ää joka tukee niveliä. MSM eli metyylisulfonyylimetaani on rikkiyhdiste, jota esiintyy luontaisesti kehomme lihaksissa, ihossa, luissa, hiuksissa ja kynsissä. OptiMSM vaikuttaa positiivisesti ihon ja nivelten kuntoon.

Vartalovoide sisältää myös ihoa kosteuttavaa sheavoita ja manteliöljyä.

OSI Magnesium on peräisin 250 miljoonan vuoden ikäisestä muinaisesta Zechsteinin merenpohjasta.

Aqua, Magnesium Chloride, Dimethyl Sulfone (Methylsulfonylmethane), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Sodium Lactate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Glycerin Undecane, Cetyl Palmitate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Pentylene Glycol, Glyceryl Stearate, Magnesium Sulfate, Melatonin, Tridecene, Potassium Chloride, Sodium Chloride, Calcium Chloride, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Hydroxyacetophenone, Sodium Hydroxide, Cymbopogon flexuous (East-Indian Lemon grass) Oil, Citral, Geraniol, Linalool

5 ml (yksi teelusikallinen) sisältää 130 mg magnesiumia 650 mg OptiMSM:ää ja 1,5 mg melatoniinia.

Valmistusmaa UnkariYksikkö LitresYksikköhinta 100Paino 0.245kg

Näitä et ainakaan löydä

eläinperäisiä ainesosia

ftalaatteja tai muita hormonihäiriköitä

gluteenia

Parabeeneja

petrokemian sivutuotteita

ympäristöön liukenemattomia silikoneja

Arvioi tuote “Magnesium Body Lotion + Melatonin + OptiMSM Vartalovoide 200ml” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PUR:in henkilökunta suosittelee

Melatoniini imeytyy voiteesta verenkiertoon nopeasti ja tehokkaasti. Magnesiumin ja OptiMSM:n kanssa yhdessä tämä voide auttaa nukkumaan sikeästi. Rauhoittaa myös levottomat jalat.

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Toisin kuin magnesium lisäravinteet, OSIMAGNESIUM on transdermaalinen, eli ihon kautta imeytyvä valmiste. Tällä tavoin magnesium pääsee syvälle kudoksiin ja soluihin asti.

Ihmisen ihossa on pieniä huokosia, joiden kautta aktiiviset aineet, kuten magnesium imeytyvät. Samalla niiden ei tarvitse kulkea ruoansulatuskanavan kautta, jolloin ne eivät myöskään häiritse herkkää vatsaa. Vatsalaukussa lisäravinteet saattavat laimentua vatsahapon vaikutuksesta, ja ruoansulatusentsyymit voivat heikentää niiden vaikutusta radikaalisti. Transdermaalisissa tuotteissa ei ole näitä ongelmia.

Amerikkalaisessa tutkimuksessa osallistujien veren magnesiumpitoisuus nousi keskimäärin 59,90% 18 kuukautta kestäneen hoitojakson jälkeen. Kehon kalsium-magnesium tasapaino parani keskimäärin noin 25,2%. Myös detoxifikaatio lisääntyi 78%:lla osallistujista. Tutkimuksessa todettiin, että solujen magnesiumpitoisuuden lisäksi OSIMAGNESIUM vaikuttaa myönteisesti yleiseen terveyteen, mukaan lukien luiden, sydämen ja verisuonten terveyteen.

Tiesitkö tämän brändistä?

Laadukkaat unkarilaiset magnesiumvoiteet ja -öljyt. OSI magnesium on peräisin 250 miljoonan vuoden ikäisestä, muinaisesta Zechsteinin merenpohjasta. Toisin kuin monet muut magnesiumlisät, OSI on transdermaalinen eli ihon läpi kulkeutuva magnesiumlisä. OSI Magnesium levitetään suoraan iholle, josta se imeytyy. Tällä tavalla magnesium pystyy saavuttamaan vaikeasti tavoitettavat kudokset ja solut. OSI Magnesiumia löytyy voiteena sekä suihkeena.

Magnesium Body Lotion + Melatonin + OptiMSM Vartalovoide 200ml

20,00

Varasto loppu