Nordic Health Multivit Suihke 25ml (outlet)

25,98

  Varasto loppu

  Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

  Tuotekuvaus

  Luonnollinen, suun limakalvolta hyvin imeytyvä monivitamiinimineraalisuihke.

  Moni suomalainen kärsii useasti juuri MultiVit-suihkeen sisältämien tärkeiden ravinteiden puutoksesta. Suihke sisältääkin luonnon A-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B12-, C-, D3- ja K1-vitamiinia, biotiinia, foolihappoa sekä jodia ja seleeniä.

  Pullosta saa 160 suihkaisua.

  Nordic Health Spraysin hyvin imeytyvät suihkeet

  Nordic Health Sprays haluaa tarjota asiakkailleen parasta – toimivia ja laadukkaita tuotteita, jotka ovat tutkitusti korkealaatuisia ja edustavat alan uusinta kehitystyötä. Suihkeiden imeytymisestä on tehty useita menestyksekkäitä tutkimuksia Cardiffin Yliopistossa, Englannissa. Toimintamme ydinarvoja ovat yhteishenki, toiminnallisuus, kunnioitus ja positiivisuus.

  Vesi, xylitoli, akaasiakumi, C-vitamiini, B3-vitamiini, B5-vitamiini, A-vitamiini, B2-vitamiini, K1-vitamiini, B6-vitamiini, B1-vitamiini, kalium, natriumseleniitti, foolihappo, biotiini, D-vitamiini, B12-vitamiini

  Laktoositon

  4 suihkaisua / päivä

  Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskuntaYksikkö LitresYksikköhinta 1039.2Paino 0.046kg

  Arvioi tuote “Nordic Health Multivit Suihke 25ml (outlet)” ensimmäisenä

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Ehkä joku kysymys vielä jäi?

  Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

  Varaa konsultaatio Kysy

  Ei tarvitse. Suusuihkeen annostelutapa kiertää ruuansulatusjärjestelmän joka tarkoittaa sitä, että se voidaan ottaa mihin aikaan päivästä tahansa ruuan kanssa tai ilman. Aktiiviset ainesosat kulkeutuvat suoraan verenkiertoon suun limakalvojen kautta.

  Kyllä. Kaikki Nordic Health tuotteet ovat suunniteltu siten, että ne toimivat yhdessä ilman kontraindikaatioita.

  Kaikki annostusmäärät suihkeissa ovat turvallisen päässä ylärajasta, jonka takia vitamiineista ei voi saada yliannostusta, vaikka suihkeita käyttäisi samanaikaisesti.

  MultiVit sisältää 128 suihkausta. Päivittäinen suositusannos on 4 suihkausta päivässä. Tällä annostuksella pullo kestää 32 päivää.

  MultiVit sopii myös kasvissyöjille sekä keliaakikoille ja diabeetikoille. MultiVit suusuihke on vatsaystävällinen.

  Koska osa ravintoaineista voi kilpailla tai suorastaan estää toisten ravintoaineiden imeytymistä, ja silloin niitä ei voi laittaa samaan valmisteeseen muiden kanssa. MultiVit-monivitamiinisuihkeessa ei ole tästä syystä mukana E-vitamiinia eikä sinkkiä. Nämä ravintoaineet tulee nauttia muulla tavalla ja sinkki muodosta riippumatta aina mielellään yksinään.

  Tiesitkö tämän brändistä?

  Nordic Health Sprays haluaa tarjota asiakkailleen parasta – toimivia ja laadukkaita tuotteita, jotka ovat tutkitusti korkealaatuisia ja edustavat alan uusinta kehitystyötä. Suihkeiden imeytymisestä on tehty useita menestyksekkäitä tutkimuksia Cardiffin Yliopistossa, Englannissa. Yrityksen toiminnan ydinarvoja ovat yhteishenki, toiminnallisuus, kunnioitus ja positiivisuus. Palkittujen suihkeiden tehokkuus perustuu imeytymistapaan. Vitamiinisuihkeet imeytyvät hyvin suoraan suun limakalvoilta verenkiertoon, jolloin vitamiinitasot veressä nousevat nopeasti. Nekin ihmiset, joilla on haasteita suoliston kanssa saavat suihkeiden avulla luotettavasti terveydelle välttämättömiä ravintoaineita. Tuotteet soveltuvat myös lapsille ja raskaana oleville sekä vegetaristeille. On tärkeää, että tuotteen imeytyminen on varmistettu kokonaisella tuotteella kaikkine ainesosineen, jolloin tiedetään raaka-aineiden synergian toimivan keskenään. Nordic Health -tuotteet ovat tutkitusti korkealuokkaisia sekä tehokkaita, ja edustavat alan uusinta kehitystyötä. Hyvin imeytyvät Nordic Health vitamiinituotteet ovat 100% luonnollisia.

  Viimeksi katsomasi tuotteet

  Nordic Health Multivit Suihke 25ml (outlet)

  25,98

  Varasto loppu

  Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.