Mushrooms 4 Life Chaga Latte 10 Annos

33,95

  • Luomusertifioitu funktionaalinen sienilatte
  • Sisältää pakurikääpää ja kurkumaa
  • Antioksidanttirikas synergia

Varasto loppu

100% luonnollinen
Ekosertifioitu
GMO-vapaa
Luomu
Maidoton
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Chaga turmeric latte. Herkullinen ja lämmittävä juoma.

Pakkaus sisältää 10 kätevää annospussia.

Chaga eli pakurikääpä on kasvanut luonnonvaraisena Siperian metsissä ja se on ravinnepitoisuuksiltaan optimaalinen.

Perinnelääketieteen mukaan runsaasti antioksidantteja sisältävä pakuri lievittää tulehduksia ja rauhoittaa ylikierroksilla käyvää kehoa. Kun kumppanina on ayurvedastakin tuttu kurkuma, syntyy erinomaisen antioksidanttirikas synergia.

Mushrooms4Life tuotteet on kehittänyt arvostettu sieniasiantuntija Martin Powell. Tuotteet ovat erinomaisesti biohyödynnettäviä, ja ne sisältävät maksimaalisen määrän ravinteita. Sienet ovat kasvaneet optimaalisissa kasvuolosuhteissa, ja niistä on hyödynnetty vain osat, jotka tarjoavat parhaan aktiivisten yhdisteiden kirjon ja tason. Tuotteet sopivat kasvissyöjille ja vegaaneille.

Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskuntaPaino 0.096kg

Arvioi tuote “Mushrooms 4 Life Chaga Latte 10 Annos” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Mushrooms4Life on erikoistunut luomusertifioituihin 100% luonnollisiin sieniravintolisiin. Mushrooms4Life tuotteet on kehittänyt arvostettu sieniasiantuntija Martin Powell, jotta lääkinnällisten sienten hyvät ominaisuudet tulisivat paremmin jokaisen kuluttajan tietoon. Tuotteet ovat erinomaisesti biohyödynnettäviä, ja ne sisältävät maksimaalisen määrän ravinteita. Jokaisella sienellä on omalaatuiset ravitsemukselliset hyödyt ja vaikutukset ja ne on huolella valittu tarkkojen prosessien kautta. Sienet ovat kasvaneet optimaalisissa kasvuolosuhteissa, ja niistä on hyödynnetty vain osat, jotka tarjoavat parhaan aktiivisten yhdisteiden kirjon ja tason. Tuotteet sopivat kasvissyöjille ja vegaaneille. Mushrooms4Life -tuotesarjaan kuuluu sieniä kapseleina, jauheina, ja myös herkullisina lattejuomina.

Mushrooms 4 Life Chaga Latte 10 Annos

33,95

Varasto loppu