Mushrooms 4 Life Lion’s Mane Latte 10 Annos

33,95

  • Luomusertifioitu funktionaalinen sienilatte
  • Sisältää matchaa ja siiliorakasta
  • Kermainen kookoksen ja kanelin maku

Varasto loppu

100% luonnollinen
Ekosertifioitu
GMO-vapaa
Luomu
Maidoton
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Tässä innovatiivisessa juomassa perinteisesti hermoille ja kognitiiviselle terveydelle hyödyllisenä sienenä pidetty Lion’s Mane yhdistyy L-Teaniinia sisältävään matchaan. Matcha vihreä tee sisältää myös runsaasti antioksidantteja.

Herkullisessa maussa on kermaista kookosta ja ripaus kanelia.

Pakkaus sisältää 10 kätevää annospussia.

Tämä luomu lion’s mane jauhe sisältää korkealaatuisimpia sieniä optimaalisen vaikutuksen saamiseksi. Lion’s Manea pidetään perinteisesti hermoille ja kognitiiviselle terveydelle hyödyllisenä sienenä.

Mushrooms4Life tuotteet on kehittänyt arvostettu sieniasiantuntija Martin Powell. Tuotteet ovat erinomaisesti biohyödynnettäviä, ja ne sisältävät maksimaalisen määrän ravinteita. Sienet ovat kasvaneet optimaalisissa kasvuolosuhteissa, ja niistä on hyödynnetty vain osat, jotka tarjoavat parhaan aktiivisten yhdisteiden kirjon ja tason. Tuotteet sopivat kasvissyöjille ja vegaaneille.

Organic Coconut Milk powder, Organic Matcha Tea powder, Organic Lion’s Mane Extract Powder, Organic Coconut Sugar, Organic Cinnamon Powder.

Annostus: Aikuisille 1-3 pussia päivässä. Sekoita haluamaasi kuumaan nesteeseen.

Yksikköhinta 33.95Paino 0.09kg

Arvioi tuote “Mushrooms 4 Life Lion’s Mane Latte 10 Annos” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Mushrooms4Life on erikoistunut luomusertifioituihin 100% luonnollisiin sieniravintolisiin. Mushrooms4Life tuotteet on kehittänyt arvostettu sieniasiantuntija Martin Powell, jotta lääkinnällisten sienten hyvät ominaisuudet tulisivat paremmin jokaisen kuluttajan tietoon. Tuotteet ovat erinomaisesti biohyödynnettäviä, ja ne sisältävät maksimaalisen määrän ravinteita. Jokaisella sienellä on omalaatuiset ravitsemukselliset hyödyt ja vaikutukset ja ne on huolella valittu tarkkojen prosessien kautta. Sienet ovat kasvaneet optimaalisissa kasvuolosuhteissa, ja niistä on hyödynnetty vain osat, jotka tarjoavat parhaan aktiivisten yhdisteiden kirjon ja tason. Tuotteet sopivat kasvissyöjille ja vegaaneille. Mushrooms4Life -tuotesarjaan kuuluu sieniä kapseleina, jauheina, ja myös herkullisina lattejuomina.

Mushrooms 4 Life Lion's Mane Latte 10 Annos

33,95

Varasto loppu