Mushrooms 4 Life Cordyceps Latte 10 Annos

33,95

  • Luomusertifioitu funktionaalinen sienilatte
  • Sisältää punajuurimehua ja cordycepsiä
  • Cordyceps eli "Keisarin sieni"

Varasto loppu

100% luonnollinen
Ekosertifioitu
GMO-vapaa
Luomu
Maidoton
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Cordyceps, eli “Keisarin sieni”, eli kiinanloisikka on tunnettu sen suorituskykyä ja viriliteettiä parantavista ominaisuuksistaan. Tässä innovatiivisessa juomassa se on yhdistetty runsaasti nitraattia sisältävään punajuurimehuun ja kermaiseen kookokseen ja herkulliseen kaakaoon.

Tämä ravinnerikas juoma sopii loistavasti ennen treeniä lämmittämään ja vahvistamaan kehoa.

Pakkaus sisältää 10 kätevää annospussia.

Mushrooms4Life tuotteet on kehittänyt arvostettu sieniasiantuntija Martin Powell. Tuotteet ovat erinomaisesti biohyödynnettäviä, ja ne sisältävät maksimaalisen määrän ravinteita. Sienet ovat kasvaneet optimaalisissa kasvuolosuhteissa, ja niistä on hyödynnetty vain osat, jotka tarjoavat parhaan aktiivisten yhdisteiden kirjon ja tason. Tuotteet sopivat kasvissyöjille ja vegaaneille.

Organic Raw Cacao Powder, Organic Coconut Milk powder, Organic Beetroot Juice Powder, Organic Cordyceps Militaris Extract Powder.

Annostus: Aikuisille 1-3 pussia päivässä. Sekoita haluamaasi kuumaan nesteeseen.

Yksikköhinta 33.95Paino 0.09kg

Arvioi tuote “Mushrooms 4 Life Cordyceps Latte 10 Annos” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Mushrooms4Life on erikoistunut luomusertifioituihin 100% luonnollisiin sieniravintolisiin. Mushrooms4Life tuotteet on kehittänyt arvostettu sieniasiantuntija Martin Powell, jotta lääkinnällisten sienten hyvät ominaisuudet tulisivat paremmin jokaisen kuluttajan tietoon. Tuotteet ovat erinomaisesti biohyödynnettäviä, ja ne sisältävät maksimaalisen määrän ravinteita. Jokaisella sienellä on omalaatuiset ravitsemukselliset hyödyt ja vaikutukset ja ne on huolella valittu tarkkojen prosessien kautta. Sienet ovat kasvaneet optimaalisissa kasvuolosuhteissa, ja niistä on hyödynnetty vain osat, jotka tarjoavat parhaan aktiivisten yhdisteiden kirjon ja tason. Tuotteet sopivat kasvissyöjille ja vegaaneille. Mushrooms4Life -tuotesarjaan kuuluu sieniä kapseleina, jauheina, ja myös herkullisina lattejuomina.

Mushrooms 4 Life Cordyceps Latte 10 Annos

33,95

Varasto loppu