Mono Oil Heart Chakra 10ml

23,90

  • Artesaanityönä valmistettua luomukosmetiikkaa
  • "Olen rakastettu. Olen rakastava. Olen myötätuntoinen."
  • Sydänchakra on rakkauden keskus

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

100% luonnollinen
Cruelty Free
GMO-vapaa
Luomu
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Mono chakra-öljyt ovat täysin luonnollisia ja ne valmistetaan käsin pienissä erissä optimaalisen tuoreuden ja tehokkuuden saavuttamiseksi. Öljyt ravitsevat sekä ihoa, että mieltä. Todellista kasvien alkemiaa!

Vaikuttavat ainesosat:

  • Ruusu
  • Santelipuu
  • Neroli
  • Kardemumma

Olen rakastettu. Olen rakastava. Olen myötätuntoinen.

Sydänchakra on rakkauden, tasapainon ja yhteyden keskus: rakkaus itseä kohtaan, myötätunto ja ehdoton rakkaus, samoin kuin empaattisuus, anteliaisuus, kiltteys ja kunnioitus.

Chakran ollessa tukkeutuneena tai epätasapainossa saatamme tuntea itsemme vetäytyneeksi, eristyneeksi, yksinäiseksi, ujoksi, emotionaalisesti väsyneeksi, pelokkaaksi, kyvyttömiksi antamaan anteeksi toisillemme tai siirtymään eteenpäin aiemmista kokemuksista ja olemme liian kriittisiä sekä itsellemme että muille. Saatamme myös kokea masennusta, sosiaalista ahdistusta, kateellisuutta ja epäilyn tunteita sekä puuttuvaa myötätuntoa. Fyysisesti meillä voi olla yläselän ongelmia, hengitys-, verenkierto- ja immuniteettiongelmia.

Kun chakra on avoin ja tasapainoinen ymmärrämme, että rakkaus yhdistää kaiken – emme ole vain rakastavia toisille, vaan rakastamme myös itseämme. Olemme anteeksiantavia sekä itsellemme että muille ihmisille. Pystymme ymmärtämään ja ottamaan selvää tunteistamme paremmin. Tiedämme, milloin meidän on sanottava ei, missä menevät rajat tunne-elämässämme ja milloin meidän pitää keskittyä huolehtimaan omasta itsestämme.

Öljy on vahvistettu ruusukvartsin rauhoittavalla ja rakastavalla värähtelyenergialla. Ruusukvartsi on kaunis vaaleanpunainen kivi, joka rauhoittaa ja parantaa. Se on rakkauden ja kauneuden kivi, joka herättää syvän yhteyden ja rakkauden tunteen. Auttaa sinua antamaan anteeksi, vapauttamaan jännityksen ja poistamaan negatiiviset energiat ja tunteet.

Simmondsia chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Tocopherol***, Santalum spicata (Sandalwood) Wood Oil*, Elettaria cardamomum (Cardamom) Seed Oil*, Citrus aurantium (Neroli) Flower Oil*, Rosa centifolia (Rose) Flower Extract

*Certified organic ***Non-GMO

Naturally occurring in essential oils – Citral, Citronellol, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool

All ingredients are ethically and sustainably sourced.

100% Natural | Vegan | Cruelty Free

Ravista pulloa ja levitä sitten öljyä sydämen alueelle rinnalle tai ranteisiin ja hengitä syvään tuoksua.

Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä kontaktia silmiin. Älä lisää rikkinäiselle iholle. Konsultoi lääkäriäsi ennen käyttöä raskaana ollessa.

Säilytä viileässä, kuivassa paikassa poissa suorasta auringonvalosta. Avattu pullo kannattaa käyttää vuoden sisällä.

Yksikköhinta 2390Paino 0.069kg

Arvioi tuote “Mono Oil Heart Chakra 10ml” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Toimii hyvin yhdessä

PUR:in henkilökunta suosittelee

Sydänchakra öljy vetää puoleensa huumaavaa rakkausenergiaa! Laita vaaleanpunaiset lasit silmille ja tuoksuttele tätä ihanaa romanttista öljyä.

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Kokonaisvaltaisia artesaanityönä valmistettuja hyvinvointituotteita. Mono on Englannin maaseudulla sijaitseva perheyritys, jossa tuotteet valmistetaan huolella käsin pienissä erissä. Raaka-aineet ovat eettisesti ja vastuullisesti hankittu. Tuotteet ovat täysin vegaanisia ja ne sopivat niin naisille kuin miehillekin. Tuotteet ovat pakattu minimaalisesti luontoa säästäen. Mono -tuotesarjaan kuuluu luksus ihonhoitotuotteiden lisäksi chakra-öljyjä, jotka ovat täysin luonnollisia ja ne valmistetaan käsin pienissä erissä optimaalisen tuoreuden ja tehokkuuden saavuttamiseksi. Öljyt ravitsevat sekä ihoa, että mieltä. Todellista kasvien alkemiaa!

Viimeksi katsomasi tuotteet

Mono Oil Heart Chakra 10ml

23,90

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.