Piia Heinonen, Tuulia Järvinen: Meidän Perheen Parhaaksi

29,90

  Varasto loppu

  Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

  Tuotekuvaus

  Meidän perheen parhaaksi tarjoaa vauvojen ja taaperoiden ruokayliherkkyyksien kanssa kamppaileville perheille tukea, kannustusta, tietoa sekä käytännön neuvoja.

  Vauvoilla on aina vatsavaivoja, mutta pitkittyneet ja hankalat oireet kertovat yliherkkyykistä, allergiasta tai refluksista. Jos imetetty vauva reagoi äidin syömiin ruokiin, ratkaisu on muokata äidin ruokavaliota: lapsi saa edelleen imetyksen terveyshyödyt ja koko perheen elämä helpottuu vauvan voidessa paremmin.

  Meidän perheen parhaaksi tarjoaa vauvojen ja taaperoiden ruokayliherkkyyksien kanssa kamppaileville perheille tukea, kannustusta, tietoa sekä käytännön neuvoja. Asiantuntijalääkärin lisäksi äänensä saavat kuuluviin allergisten lasten vanhemmat ja erikoisruokavalioihin keskittynyt reseptikehittäjä. Kirja esittelee lähes sata maukasta ruokaa, jotka eivät sisällä useimmiten yliherkkyysoireita aiheuttavia maitotuotteita, kananmunaa, gluteeniviljoja tai kauraa, perunaa, soijaa tai naudanlihaa. Tämän kirjan jälkeen imetysdieetin noudattaminen ei ole hankalaa, mautonta tai vaivalloista, vaan se voi parantaa koko perheen elämänlaatua – hyvästä ruuasta tai juhlaherkuista tinkimättä.

  Piia Heinonen on moderni vyöhyketerapeutti, jolla on pitkä kokemus allergiaperheen elämästä. ETM, hyvinvointivalmentaja Tuulia Järvinen luo Wellberriessivustolla gluteenittomia ja maidottomia reseptejä. Kirjan asiantuntijana on toiminut lasten allergioihin ja refluksiin erikoistunut lastenlääkäri Tiina Tuomela.

  Paino 0.762kg

  Arvioi tuote “Piia Heinonen, Tuulia Järvinen: Meidän Perheen Parhaaksi” ensimmäisenä

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Ehkä joku kysymys vielä jäi?

  Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

  Varaa konsultaatio Kysy

  Piia Heinonen, Tuulia Järvinen: Meidän Perheen Parhaaksi

  29,90

  Varasto loppu

  Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.