Soma Maitake Uute 50ml

26,95

  Varasto loppu

  Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

  Luomu
  Luonnollinen
  Vegaaninen

  Tuotekuvaus

  Suomalainen, turvallinen ja voimakas Maitake (Grifola frondosa) sieniuute.

  KÄÄPÄ Health käyttää paikallisia suomalaisia kantoja, jotka on testattu olevan korkealaatuisia. Osa sienistä on myös kerätty luonnonvaraisena puhtaista metsistä, koska luonnossa kasvavilla sienillä on korkeampi määrä tehokkaita yhdisteitä ja KÄÄPÄ Health pyrkii täydellisyyteen tuotteissaan.

  Uutettu 1:20-suhteella. Tämä varmistaa, että uute on erittäin voimakas ja mukana tulevat kaikki tärkeät yhdisteet.

  KÄÄPÄ Health tuoteperheelle ominaista on turvallisuus ja ekologisuus. Sienet kasvatetaan 100% Suomen luonnossa ja kaikki raaka-aineet ovat tarkasti jäljitettävissä.

  Luonnossa pitkään kasvanut funktionaalinen sieni joutuu taistelemaan olemassaolostaan, mikä tekee siitä potentin ja vahvan. KÄÄPÄ Health tuotteissa on varmistettu lisäksi, että
  tuotteisiin käytetään aina sienen itiöemää pelkän sienirihmaston sijaan. Sienet saavat siis kasvaa metsässä isoiksi ja komeiksi ennen KÄÄPÄ Health -tuotteeksi päätymistään.

  Turvallisuus ja läpinäkyvyys ovat yrityksen ykkösprioriteetteja, joten kaikki sienet käyvät läpi perusteelliset säteily-, raskasmetalli- ja mikro-organismitestit ennen kauppaan
  päätymistä. KÄÄPÄ Health -tuotteeseen tarttuessasi voit olla varma, että käsissäsi on laadukas, turvallinen ja ekologinen tuote.

  Vesi, alkoholi (25%), maitake.

  KÄÄPÄ Health uutteet ovat voimaikkaita. Käyttö kannattaa aloittaa pienestä määrästä ja nostaa annostusta vähitelle. Suositeltu maksiminnostus on 2 ml päivässä.
  Sieniuutteiden kanssa kannattaa pitää viikon tauko kolmen viikon käytön jälkeen ja aloittaa käyttö sitten uudelleen.

  Ei raskaana oleville tai lapsille.

  Valmistusmaa SuomiYksikköhinta 539Paino 0.164kg

  Arvioi tuote “Soma Maitake Uute 50ml” ensimmäisenä

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Ehkä joku kysymys vielä jäi?

  Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

  Varaa konsultaatio Kysy

  Kyllä, jotkut sienet vaativat alkoholiuutoksen ja näissä tinktuuroissa on jäännösalkoholia. Sienilajikkeet jotka eivät vaadi alkoholiuutosta, niiden tinktuuroihin lisätään etanolia säilymisajan pidentämiseksi. Kaikki lopputuotteet sisältävät 25% alkoholia. Kun alkoholipitoisuus on yli 23%, tuotteen laatu pysyy ennallaan jopa 3 vuotta.

  Suosittelemme 1-3 pipetillistä 1-3 kertaa päivässä tai tarpeen vaatiessa.

  Kyllä, KÄÄPÄ Health tinktuuroita voi käyttää samanaikaisesti. Tinktuuroita voi ottaa mihin tahansa aikaan päivästä, mutta suosittelemme ottamaan Reishin illalla.

  Tiesitkö tämän brändistä?

  KÄÄPÄ Health kasvattaa funktionaaliset sienet Suomen luonnossa, maailman puhtaimman ilman ja veden ravitsemina. Pitkään ulkona kasvaneet pakurit, reishit, cordycepsit, maitakkeen, siitakkeen ja muut funktionaaliset sienet tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kestävää tuotantoa yhdessä paikallisten metsänomistajien kanssa. KÄÄPÄ Health tuo terveystietoisten ihmisten ulottuville funktionaalisia sieniä Pohjolan metsistä. Yritys valmistaa sienipohjaisia tinktuuroita luonnon ja ihmisten hyvinvoinnin lisäämiseksi. KÄÄPÄ Health on maailman suurin pakurinviljelijä, joka tarjoaa sienten avulla vaihtoehdon metsien avohakkuulle.

  Soma Maitake Uute 50ml

  26,95

  Varasto loppu

  Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.