Luomu Neem Cleanse 90 tabl.

23,80

  • Eettisesti valmistettu ayurvedinen ravintolisä
  • Neem on tunnettu monipuolisista terveyttä tukevista ominaisuuksista
  • Luomulaatuinen

Varasto loppu

Luomu
Luonnollinen
Maidoton
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Luomulaatuinen Neem Cleanse yrttivalmiste on erinomainen tuote kehon puhdistuksen tukemiseksi ja se tukee imunesteiden tervettä kiertoa.  Lisäksi Neem Cleanse sopii hyvin iho-ongelmiin tukemaan kirkasta ihoa.

 

Essential Ayurveda panostaa raaka-aineiden eettiseen hankintaan. Mahdollisuuksien mukaan raaka-aineet hankitaan paikallisilta maanviljelijöiltä ja yrttejä hankitaan yhä enemmän luomuviljelystä. Essential Ayurveda käyttää luomulaatuista guarkumia terveellisenä ja luonnollisena sidosaineena tablettien muodostamiseen. Tableteissa ovat mukana vain puhtaat yrtit – ei täyteaineita tai päällysteitä.

Triphala*, Neem (Azardirachta indica)*, Guduchi (Tinospora cordifolia)*, Aloe vera*, Manjistha (Rubia cordifolia)*, Musta (Cyperus rotundus)*, Licorice (Glycerrhiza gabra)*, Cassi tora*, Tulsi (Ocimum sanctum)*, Turmeric (Curcuma longa)* Guar gum*

* Certified organic

1-2 tablettia päivässä lämpimän veden kera kahdesti päivässä aterian jälkeen.

Valmistusmaa IntiaYksikköhinta 0.26Paino 0.147kg

Arvioi tuote “Luomu Neem Cleanse 90 tabl.” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Essential Ayurveda panostaa raaka-aineiden eettiseen hankintaan. Mahdollisuuksien mukaan raaka-aineet hankitaan paikallisilta maanviljelijöiltä ja yrttejä hankitaan yhä enemmän luomuviljelystä. Essential Ayurveda käyttää luomulaatuista guarkumia terveellisenä ja luonnollisena sidosaineena tablettien muodostamiseen. Tableteissa ovat mukana vain puhtaat yrtit - ei täyteaineita tai päällysteitä.

Luomu Neem Cleanse 90 tabl.

23,80

Varasto loppu