Essential Ayurveda Brahmi & Ashwagandha 90 kaps

23,80

  • Eettisesti valmistettu ayurvedinen ravintolisä
  • Tukea henkisesti ja fyysisesti vaativiin elämänjaksoihin
  • Luomulaatuinen sekoitus ayurvedisia yrttejä

Varasto loppu

Luomu
Luonnollinen
Maidoton
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Ayurveda on jo pitkään tunnistanut kestävän ja vahvan mielen merkityksen terveelle ja onnellisille elämänasenteelle. Brahmi & Ashwagandha Formula sisältää useita ayurvedassa kunnioitettuja virkistäviä yrttejä mielelle, mikä tukee kestävää mielenterveyttä. Nämä kasviperäiset adaptogeenit tukevat myös kehon optimaalisia fysiologisia reaktioita stressiin.

Tuotteen sisältämien adaptogeenien vastakkaiset ominaisuudet tarkoittavat, että Brahmi & Ashwagandha Formula tukee sekä parantunutta kestävyyttä, sekä kykyä levätä ja toipua henkisesti ja fyysisisesti vaativissa jaksoissa.

 

Essential Ayurveda panostaa raaka-aineiden eettiseen hankintaan. Mahdollisuuksien mukaan raaka-aineet hankitaan paikallisilta maanviljelijöiltä ja yrttejä hankitaan yhä enemmän luomuviljelystä. Essential Ayurveda käyttää luomulaatuista guarkumia terveellisenä ja luonnollisena sidosaineena tablettien muodostamiseen. Tableteissa ovat mukana vain puhtaat yrtit – ei täyteaineita tai päällysteitä.

Brahmi (Bacopa monnieri)*, Ashwagandha (Withania Somnifera)*, Shatavari (Asparagus racemosus)*, Shankapushpi (Convulvulu spluricaulis)*, Gotu kola (Centella asiatica)*, Tulsi (Ocimum sanctum)*, Licorice (Glycirrhiza glabra)*, Guar gum*

* Luomu

1-2 tablettia päivässä lämpimän veden kera kahdesti päivässä.

Valmistusmaa IntiaYksikköhinta 0.26Paino 0.147kg

Arvioi tuote “Essential Ayurveda Brahmi & Ashwagandha 90 kaps” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Essential Ayurveda panostaa raaka-aineiden eettiseen hankintaan. Mahdollisuuksien mukaan raaka-aineet hankitaan paikallisilta maanviljelijöiltä ja yrttejä hankitaan yhä enemmän luomuviljelystä. Essential Ayurveda käyttää luomulaatuista guarkumia terveellisenä ja luonnollisena sidosaineena tablettien muodostamiseen. Tableteissa ovat mukana vain puhtaat yrtit - ei täyteaineita tai päällysteitä.

Essential Ayurveda Brahmi & Ashwagandha 90 kaps

23,80

Varasto loppu