Essential Ayurveda Ashwagandha Vital 90 kaps

23,80

  • Eettisesti valmistettu ayurvedinen ravintolisä
  • Sisältää 7 eri adaptogeenista yrttiä
  • Luomulaatuinen

Varasto loppu

Luomu
Luonnollinen
Maidoton
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Ashwagandha Vital sisältää runsaasti adaptogeeneja, eli yrttejä, joita on käytetty perinteisesti vuosisatojen ajan kehon ja mielen tukemiseksi kohonneen stressin aikana. Adaptogeenit toimivat hypotalamuksen, aivolisäkkeen ja lisämunuaisen tasolla, jotka säätelevät hormonaalisia ja fysiologisia vasteita stressiin. Niillä on ainutlaatuinen kyky mukauttaa toimintaansa sen mukaan, mitä keho tarvitsee, kuten vähentää tulehdusta, parantaa immuniteettia, vahvistaa lihaksia tai parantaa kestävyyttä. Näillä erityisillä yhdisteillä on myös vastakkaisia ​​ominaisuuksia, joten sama yrtti voi olla stimuloiva tai rentouttava riippuen siitä, mitä tarvitaan tasapainoon ja kestävään optimaaliseen terveyteen.

Ashwagandha Vital sisältää 7 ayurvedan tärkeintä adaptogeenia: ashwagandha, mucuna, vidari, gokshura, shatavari, amalaki ja lakritsi. Nämä tarjoavat erinomaisen tuen sekä toipumiselle että suuremmalle stressin sietokyvylle.

 

Essential Ayurveda panostaa raaka-aineiden eettiseen hankintaan. Mahdollisuuksien mukaan raaka-aineet hankitaan paikallisilta maanviljelijöiltä ja yrttejä hankitaan yhä enemmän luomuviljelystä. Essential Ayurveda käyttää luomulaatuista guarkumia terveellisenä ja luonnollisena sidosaineena tablettien muodostamiseen. Tableteissa ovat mukana vain puhtaat yrtit – ei täyteaineita tai päällysteitä.

Ashwagandha (Withania somnifera)*, Vidari (Pueraria tuberosa)*, Kapikachu (Mucuna pruriens)*, Gokshura (Tribulus terrestris)*, Shatavari (Asparagus racemosus)*, Amalaki (Emblica officinalis)*, Licorice (Glycyrrhiza glabra)*, Cinnamon root (Cinnamomum zeylanicum)*, Garlic (Allium sativum)*, Guar gum*

* Luomu

1-2 tablettia päivässä lämpimän veden kera kahdesti päivässä aterian jälkeen.

Valmistusmaa IntiaYksikköhinta 0.26Paino 0.147kg

Arvioi tuote “Essential Ayurveda Ashwagandha Vital 90 kaps” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Essential Ayurveda panostaa raaka-aineiden eettiseen hankintaan. Mahdollisuuksien mukaan raaka-aineet hankitaan paikallisilta maanviljelijöiltä ja yrttejä hankitaan yhä enemmän luomuviljelystä. Essential Ayurveda käyttää luomulaatuista guarkumia terveellisenä ja luonnollisena sidosaineena tablettien muodostamiseen. Tableteissa ovat mukana vain puhtaat yrtit - ei täyteaineita tai päällysteitä.

Essential Ayurveda Ashwagandha Vital 90 kaps

23,80

Varasto loppu