Lunette Pesuneste 150ml

9,65

  • Turvallinen ja erittäin riittoisa
  • Kuukupin paras kaveri
  • Miedosti eteerisillä öljyillä hajustettu

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Tuotekuvaus

Täydellinen puhdistusaine kuukautiskupeille.

Puhtaus on kaiken A ja O kuukautiskupin käytössä. Lunette Pesuneste on kehitetty erityisesti silikonisen kuukautiskupin puhdistamiseen. Se on hajustettu miedosti, muttei ärsyttävästi sitruunan ja eukalyptuksen eteerisillä öljyillä niiden hyvää tekevän vaikutuksen takia.

Jos peset kuukautiskuppia tavallisella käsisaippualla, se voi aiheuttaa emättimessäsi ärsytystä, turvotusta ja jopa tulehduksia. Lunetelta kerrotaan, ettei lempipesuneste ole tavallista saippuaa uudessa pakkauksessa, vaan olemme varta vasten kehittäneet sen kupin pesuun ja testanneet sen kerran jos toisenkin varmistaaksemme, että se on hyväksi sinulle ja kupillesi.

Lempipesuneste tehdään Suomessa, sitä ei ole testattu eläimillä, se sopii vegaaneille, siinä ei ole keinotekoisia väriaineita tai säilöntäaineita, ja sen pH-arvo on emättimen luonnollista arvoa vastaava 3,5.

Lunette-kuukautiskupit

Lunette on suomalainen intiimituotteiden valmistaja, joka tunnetaan kuukautiskupeistaan – uudenlaisista kuukautissuojista. Kupit on valmistettu 100 % lääketieteellisestä silikonista ja ne ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja hygieenisiä vaihtoehtoja kertakäyttöisille suojille.

5-15 % Anionisia tensideja, hajustetta, Citral, d-Limonene, Limonene.

Vain tippa riittää!

Valmistusmaa SuomiPaino 0.1757kg

Arvioi tuote “Lunette Pesuneste 150ml” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PUR:in henkilökunta suosittelee

Todella riittoisa, vain tippa riittää! P.S. Tilanteisiin, joissa saatavilla ei ole vettä, suosittelemme Lunette Kuppipyyhkeitä.

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Lunette Pesuneste on Avainlippu-tuote koska se valmistetaan Suomessa. Emme testaa eläimillä eikä Pesunesteemme sisällä muuta kuin kasviperäisiä ainesosia. Siksi Lunette Pesuneste sopii myös vegaaneille ja se on rekisteröity The Vegan Society:n, maailman vanhimman vegaaniyhdistyksen tuotelistoille.

Tiesitkö tämän brändistä?

Lunette on suomalainen intiimituotteiden valmistaja, joka tunnetaan kuukautiskupeistaan - uudenlaisista kuukautissuojista. Kupit on valmistettu 100 % lääketieteellisestä silikonista ja ne ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja hygieenisiä vaihtoehtoja kertakäyttöisille suojille.
Lunette kuukautiskuppi on käytössä edullinen ja ympäristöystävällinen. Se on myös hypoallergeeninen, lateksivapaa, tuoksuton ja turvallinen käyttää. Ja mikä parasta yksi kuppi kestää käytössä jopa 5-10 vuotta. Liity sinäkin tyytyväisten Lunette-kuukupin käyttäjien joukkoon!

Lunette Pesuneste 150ml

9,65

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.