Kuukautiskuppipyyhe 10 kpl

3,90

  • Kuppipyyhe on helppokäyttöinen
  • Ekologinen ja biohajoava
  • Kätevä tuote matkalle mukaan

Varasto loppu

Cruelty Free
GMO-vapaa
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Kuukautiskuppipyyhkeet ovat kätevä ja ekologinen vaihtoehto kuukautiskupin puhdistukseen silloin, kun vettä ei ole saatavilla.

Pakkaus on siis loistava valinta esimerkiksi matkalle mukaan otettavaksi. Kuppipyyhe tuhoaa enemmistön bakteereista ja niitä on helppo kuljettaa mukana pienessä yksittäispakkauksessaan. Muistathan, että Kuppipyyhe on tarkoitettu vain kupin puhdistukseen eikä sovellu genitaalialueelle.

Täysin kompostoivat Kuppipyyhkeet ovat kätevät niin telttaretkillä, mökkiolosuhteissa kuin patikoidessakin.

Luonnonhelmassa voit tyhjentää kupin pieneen maakuoppaan, putsata sen Kuppipyyhkeellä ja hauduta pyyhkeen samaan kuoppaan. Älä kuitenkaan jätä pyyhkeen käärepaperia luontoon, sillä se ei maadu. Kuppipyyhe maatuu kuudessa viikossa kompostissa.

Lunette-kuukautiskupit

Lunette on suomalainen intiimituotteiden valmistaja, joka tunnetaan kuukautiskupeistaan – uudenlaisista kuukautissuojista. Kupit on valmistettu 100 % lääketieteellisestä silikonista ja ne ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja hygieenisiä vaihtoehtoja kertakäyttöisille suojille.

Kuppipyyhe on valmistettu maatuvasta viskoosista, joten sen voi kompostoida ja se maatuu kuudessa viikossa.

Pyyhe on helppokäyttöinen: huuhtele kuppi ensin puhtaaksi vedellä tai pyyhi paperilla, ja pyyhi se sitten huolellisesti Lunette Kuppipyyhkeellä. Tämän jälkeen anna kupin kunnolla kuivahtaa ennen kuin laitat sen takaisin paikoilleen, jotta pyyhkeessä oleva alkoholi ehtii haihtua kupin pinnasta.

Suosittelemme myös, että käytät Lunette Kuppipyyhkeitä kupin desinfiointiin ennen kuukautisia ja kuukautisten jälkeen, esim. keittämisen sijasta.

Jos olet paikassa, jossa ei ole roska-astiaa käden ulottuvilla, voit huuhtoa pyyhkeen myös alas wc-pöntöstä.

Valmistusmaa SuomiPaino 0.0674kg

Arvioi tuote “Kuukautiskuppipyyhe 10 kpl” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PUR:in henkilökunta suosittelee

Kätevät kuukautiskupin puhdistuspyyhkeet kulkevat mukana laukussa. Eristyisen helppokäyttöiset matkalla, kohteessa jossa juokseva vesi ei ole itsestäänselvyys.

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Lunette on suomalainen intiimituotteiden valmistaja, joka tunnetaan kuukautiskupeistaan - uudenlaisista kuukautissuojista. Kupit on valmistettu 100 % lääketieteellisestä silikonista ja ne ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja hygieenisiä vaihtoehtoja kertakäyttöisille suojille.
Lunette kuukautiskuppi on käytössä edullinen ja ympäristöystävällinen. Se on myös hypoallergeeninen, lateksivapaa, tuoksuton ja turvallinen käyttää. Ja mikä parasta yksi kuppi kestää käytössä jopa 5-10 vuotta. Liity sinäkin tyytyväisten Lunette-kuukupin käyttäjien joukkoon!

Kuukautiskuppipyyhe 10 kpl

3,90

Varasto loppu