Lunette Kuukautiskuppi Koko 1

33,40

  • Ympäristöystävällinen kuutautissuoja
  • Säästää rahaa sekä luontoa
  • Niukasta normaaliin vuotoon

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Tuotekuvaus

Helppokäyttöinen, turvallinen, hygieeninen ja luonnollinen vaihtoehto kertakäyttöisille kuukautissiteille ja tamponeille.

Lunette Kuukautiskuppi on uudelleen käytettävä kuukautiskuppi. Kuukautiskupin etuna on se, ettei se muuta emättimen kosteustasapainoa eikä kuivata limakalvoja. Oikein käytettynä Lunette-kuukautiskuppi kestää vuosia, se on siis taloudellinen ja ympäristöystävällinen. Liity sinäkin tyytyväisten Lunette-kuukupin käyttäjien joukkoon!

Riippumattomassa asiakastyytyväisyystutkimuksessa 95 % vastanneista antoi parhaan arvosanan Lunette-kuukupille. Lunette-tutkimuksessa 88 % vastanneista kertoi elämänlaatunsa parantuneen kuukautisten aikana kuukautiskupin ansiosta.

Lunette-kuukautiskuppi koko 1 (pienempi) Suositellaan niukkaan kuukautisvuotoon ja erityisesti nuorille, myös ennen ensimmäistä yhdyntää käytettäväksi.

Kupin halkaisija on 41 mm, korkeus 47 mm, antenni 25 mm. Tilavuus on n. 25 ml. Valmistettu Suomessa. Useita värejä.

Lunette-kuukautiskupit

Lunette kuukautiskuppi on Suomessa valmistettu uudenlainen kuukautissuoja. Se on valmistettu 100 % lääketieteellisestä silikonista, on helppokäyttöinen, turvallinen ja hygieeninen vaihtoehto kertakäyttöisille suojille. Lunette kuukautiskuppi on käytössä edullinen ja ympäristöystävällinen. Lunette kuukautiskuppi on hypoallergeeninen, lateksivapaa, tuoksuton ja turvallinen käyttää. Yksi kuppi kestää käytössä 5-10 vuotta.

silikoni

Lunette kuukautiskuppia on helppo käyttää: kuppi taitetaan ensin kaksin kerroin ja vielä pituussuunnassa kaksin kerroin. Kupin voi laittaa istuen, seisten tai kyykyssä, haara-asento helpottaa asennusta. Kuppi asennetaan alas emättimeen toisin kuin tamponi. Kuppi pysyy hyvin paikoillaan pienen alipaineen sekä emättimen lihasten ansiosta.

Kuppi tyhjennetään keskimäärin 2-4 kertaa vuorokaudessa ja sitä voidaan pitää jopa yön yli, kuitenkin enintään 12 tuntia yhtäjaksoisesti. Kuppi huuhdellaan huolellisesti vedellä ja saippualla tyhjennyksen yhteydessä. Kuukautiskuppia voit säilyttää ilmavasti omassa säilytyspussissaan.

Sis. Lunette-kuukautiskupin, käyttöohjeet sekä puuvillaisen säilytyspussin.

Valmistusmaa SudanPaino 0.0528kg

Arvioi tuote “Lunette Kuukautiskuppi Koko 1” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PUR:in henkilökunta suosittelee

Pienempi koko sopii niukkoihin kuukautisiin ja myös nuoremmille, jopa teineille.

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Lunette kuukuppi pysyy mukavasti ja tiivisti sisälläsi emättimen seinämien ja lihasten tukemana. Upeat sisäosasi hoitavat työn – huomaamatta! Kuukuppi laitetaan kokonaan sisälle emättimen alaosaan, juuri häpyluun taakse kohdunsuun alle.

Lunette kuukupin käyttö on yksinkertaista: aseta kuppi sisään, jätä se paikalleen jopa 12 tunniksi, tyhjennä ja toista!

Kuukuppi kestää käytössä vuosia, jopa vuosikymmeniä. Loppuun käytetty kuukautiskuppi on sekajätettä, joten sen voi laittaa sen sekajäteastiaan. Kupin voi myös polttaa takassa tai nuotiossa ja se palaa valkoiseksi tuhkaksi. Palaessaan silikonista ei vapaudu mitään haitallisia aineita.

Kuukuppi saattaa värjäytyä ajan myötä. Se ei ole vaarallista, mutta näyttää ikävältä. Värjäytymät voi hinkata pois Lunette Kuppipyyhkeellä tai esimerkiksi haavan desinfiointiliuoksella. Kupin puhdistamiseen ei saa käyttää mitään mikä sisältää öljyjä, silikonia, keinotekoisia väriaineita tai hajusteita, kuten tavallista saippuaa, meikinpoistoainetta, kasvovettä tai misellivettä.

Vinkki: Huuhtele kuppi aina ensin kylmällä vedellä estääksesi värjäytyminen!

Kyllä voi! Ainoastaan yhdyntää emme kupin kanssa suosittele.

Lunette kuukupit valmistetaan laadukkaasta lääketieteellisen käyttöön suunnitellusta silikonista, joka on materiaalina erittäin kestävä. Jos huomaat, että kuppiin on tullut halkeamia tai murtumia, silloin on aika ostaa uusi kuppi. Muista huoltaa kuppia ohjeiden mukaan.

Useimmat voivat anatomiansa puolesta käyttää kumpaa tahansa kokoa, mutta toinen voi olla sopivampi ja mukavampi. Meidän mielestämme ensimmäinen valintakriteeri oikean kuppikoon löytämiseen on vuodon määrä.

Pienempi kuukautiskuppi (koko 1) on pienempi ja pehmeämpi. Se on tarkoitettu kevyemmälle vuodolle ja sen kanssa on helpompi aloittaa kuukautiskupin harjoittelu. Isompi Lunette kuukautiskuppi (koko 2) on hieman jämäkämpää silikonia kuin pienempi koko 1. Se on tarkoitettu synnyttäneille naisille tai runsaalle vuodolle, sillä se on tilavuudeltaan isompi kuin koko 1. Runsaimpina päivinä tyhjennät kumpaakin kokoa useammin kuin niukempina päivinä.

Kummatkin ovat emättimen sisäisiä kuukautissuojia, mutta tamponi imee vuodon itseensä ja kuukautiskuppi puolestaan kerää vuodon. Lunette kuukautiskuppi on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, kun taas tampoonit ovat tehty puuvillasta tai rayonista. Siksi ne saattavat kuivattaa emättimesi. Tamponi on kertakäyttöinen, kun kuukuppia voi käyttää materiaalista riippuen useita vuosia. Kuukuppi on siis huomattavasti ekologisempi vaihtoehto.

Lisäksi Lunetten kupin kapasiteetti on paljon suurempi kuin tamponin. Koon 2 kuppiin mahtuu 30 ml nestettä, kun taas luokitukseltaan erittäin imukykyiseen tamponiin mahtuva nestemäärä on vain 12-15 grammaa.

Tiesitkö tämän brändistä?

Lunette on suomalainen intiimituotteiden valmistaja, joka tunnetaan kuukautiskupeistaan - uudenlaisista kuukautissuojista. Kupit on valmistettu 100 % lääketieteellisestä silikonista ja ne ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja hygieenisiä vaihtoehtoja kertakäyttöisille suojille.
Lunette kuukautiskuppi on käytössä edullinen ja ympäristöystävällinen. Se on myös hypoallergeeninen, lateksivapaa, tuoksuton ja turvallinen käyttää. Ja mikä parasta yksi kuppi kestää käytössä jopa 5-10 vuotta. Liity sinäkin tyytyväisten Lunette-kuukupin käyttäjien joukkoon!

Viimeksi katsomasi tuotteet

Lunette Kuukautiskuppi Koko 1

33,40

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.