Living Nutrition Turmeric Alive 60 Kaps

22,45

  • Fermentoinnilla aktivoitu ja luomusertifioitu
  • 100% luonnollinen, tehokas kurkumavalmiste
  • Luonnon todellinen superfood

Varasto loppu

100% luonnollinen
Ekosertifioitu
GMO-vapaa
Luomu
Maidoton
Vegaaninen

Tuotekuvaus

100% luonnollinen, erittäin tehokas kurkumavalmiste!

Kurkuma on peräisin Aasiasta, jossa sitä on jo kauan käytetty mausteena sekä terveyttä suojelevana yrttinä monissa eri hoitomuodoissa. Kurkumaa on käytetty tuhansia vuosia sekä intialaisessa että kiinalaisessa lääkintäperinteessä mm. puhdistavana, solujen stressitilaa ja lievittävänä, sekä maksaa, sappea ja ruoansulatusta tukevana yrttinä. Kurkumaa on käytetty perinteisesti tulehduksien hoitoon ja kipuun sekä nivelten ja lihaksien hyvinvointiin.

Kurkuma saa keltaisen värinsä sen sisältämästä kurkumiinista, joka on tärkein kurkuman sisältämä antioksidantti. Antioksidantit suojaavat ja korjaavat elimistöä sekä sammuttavat tulehduksia, ja antioksidanttina kurkumiini onkin erittäin voimakas: sen ORAC-arvo on jopa 16-kertainen mustikkaan verrattuna.

Kurkuman tärkeimpänä pidetty vaikuttava aine on kurkumiini. Sen hyödyntämistä kuitenkin rajoittaa heikko imeytyvyys, sillä kurkumiini ei liukene veteen ja kulkee helposti läpi ruuansulatuksessa. Kurkumiini voi myös olla antioksidanttina epävakaa.

Fermentointi muuntaa täysin luontaisesti kurkumiinin vesiliukoisempaan muotoon, mikä vaikuttaa ratkaisevasti sen imeytymiseen. Tuloksena on tetrahydrokurkumiini, joka on täysin biohyödynnettävä, ei ärsytä limakalvoja ja toimii syvemmällä solutasolla kuin standardi kurkumiini. Turmeric Alive-valmisteessa tetrahydrokurkumiinin määrä kasvoi tutkimuksissa peräti 983%.

Fermentointi tuottaa samalla laajan kirjon uusia terveydelle hyödyllisiä yhdisteitä, bakteereita, hiivoja ja entsyymejä ja siksi hapatetun ravinnon syöminen tarjoaa lukuisia hyötyjä terveydelle. Vain paras on Living Nutritionin perustajalle ja tuotteiden kehittäjälle, Graham Botfieldille, kyllin hyvää. Siksi sarjan tuotteet ovat aina käsityönä fermentoitua 100% luomutäysravintoa.

Tuote sisältää myös inkivääriä, jolla on samankaltaisia ominaisuuksia kuin kurkumalla ja näin ne täydentävät hyvin toisiaan.

Kurkuman rajoitettu saatavuus on suuri ongelma. Se imeytyy heikosti, joten tavallista uutetta vaaditaan suuri määrä ennen kuin se vaikuttaa. Keho osaa kuitenkin hyödyntää fermentoidun kurkuman täysin, joten annostuksen ei tarvitse olla valtava.

Living Nutrition on pieni brittiläinen yhtiö, joka on tunnettu erittäin korkealaatuisista fermentoiduista ravintolisistään. Yritys pyrkii tuotteissaan todelliseen täydellisyyteen ilman minkäänlaisia kompromissejä. Samalla yritys huomioi kuitenkin eettiset seikat ja valvoo tarkasti hiilijalanjälkeään niin valmistuksen kuin kuljetuksenkin osalta. Yritys on myös mukana lukuisissa hyväntekeväisyyshankkeissa.

Fermentoitu luomu kurkuma, luomu kurkuma, luomu inkivääri. Kapseli: hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

Annostus: 1-3 kapselia päivässä. 3-12 vuotiaat lapset 1 kapseli päivässä.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä lasten ulottumattomissa, kuivassa sekä viileässä.

Ei sisällä vehnää, gluteenia tai maitoa. Soveltuu kasvissyöjille ja vegaaneille.

Fermentoitu luomu kurkuma 400 mg
Luomu kurkuma 400 mg
Luomu inkivääri 400 mg

Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskuntaYksikköhinta 0.5Paino 0.136kg

Näitä et ainakaan löydä

eläinperäisiä ainesosia

gluteenia

GMO-ainesosia

lisäaineita

maitoa

sidosaineita

synteettisiä ravintoaineita

säilöntäaineita

täyteaineita

vehnää

Arvioi tuote “Living Nutrition Turmeric Alive 60 Kaps” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PUR:in henkilökunta suosittelee

Tavallisesta, syödystä kurkumiinista vain noin 1% imeytyy kehon käytettäväksi. Fermentointi muuntaa kurkumiinin vesiliukoisempaan muotoon, mikä vaikuttaa ratkaisevasti sen imeytymiseen.

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Living Nutrition on pieni britannialainen yritys, joka uudistaa käsityksemme ravintolisistä. Sen sijaan, että tavoitteena olisi tiivistää mahdollisimman paljon yhtä ravintoainetta kapseliin (jolloin jotain olennaista jää aina pois), Living Nutrition hyödyntää ikivanhaa hapatus- eli fermentointimenetelmää aktivoidakseen ruoan sisältämät ravinteet hyvin imeytyvään ja tehokkaaseen muotoon.

Fermentointi tuottaa samalla laajan kirjon uusia terveydelle hyödyllisiä yhdisteitä, bakteereita, hiivoja ja entsyymejä ja siksi hapatetun ravinnon syöminen tarjoaa lukuisia hyötyjä terveydelle. Vain paras on Living Nutritionin perustajalle ja tuotteiden kehittäjälle, Graham Botfieldille, kyllin hyvää. Siksi sarjan tuotteet ovat aina käsityönä fermentoitua 100% luomutäysravintoa.

Valitse Your Flora-symbiootit ja maitohappobakteerit suoliston hyvinvointiin, Alive-sarjan adaptogeenivalmisteet parempaan arkeen, ja Signature-valmisteet täsmätuotteiksi muihin terveyden tavoitteisiisi.

Living Nutrition Turmeric Alive 60 Kaps

22,45

Varasto loppu