Holy Basil Alive – Fermentoitu Tulsi 60 kaps.

32,95

  • Fermentoinnilla aktivoitu ja luomusertifioitu
  • Pyhä basilika eli tulsi
  • Kiireiseen elämäntyyliin

Varasto loppu

Tuotekuvaus

Living Nutrition Holy Basil on ravintolisä, joka sisältää fermentoitua pyhää basilikaa ja sitruunamelissaa.

Tulsi eli pyhä basilika on vuosituhansien ajan harjoitetussa ayurvedisessa lääketieteessä erittäin arvokkaana pidetty yrtti. Sillä on sanottu olevan monia terveyttä ylläpitäviä vaikutuksia keholle ja mielelle. Tulsia on arvostettu myös Hindujen jumalanpalveluksissa ja kulinaristisessa thaikeittiöissä. Sitä pidetään hindulaisuudessa pyhänä, ja on korotettu joillain alueilla jopa jumalattaren asemaan.

Tulsia pidetään voimakkaana adaptogeeninä, jonka katsotaan tukevan mieltä ja stressinsietokykyä. Se saattaa myös edistää ympäristömyrkkyjen ja solujen aineenvaihdunnassa syntyvien kuona-aineiden poistoa elimistöstä. Tulsin katsotaan myös edistävän tervettä ruuansulatuselimistön toimintaa.

Tulsi sisältää runsaasti erilaisia kasviravinteita, kuten haihtuvaöljyjä, fenoleja, saponiineja, tanniineja ja terpeenejä. Tuote sisältää myös sitruunamelissaa, jota on viljelty etenkin välimeren alueella. Sitä on käytetty ainakin 900-luvulta saakka hyvän mielialan ylläpitämiseen.

Tämä tuote on suunniteltu tukemaan kiireistä elämäntyyliä sekä tuomaan tasapainoa tunne-elämään. Mieltä rauhoittavana ravintolisänä se sopii hyvin myös meditaation tueksi.

Living Nutrition käyttää ikivanhaa fermentoinnin taitoa saadakseen tulsin sisältämät kasviravinteet aktiiviseen ja hyvin imeytyvään muotoon. Fermentointi tuottaa samalla laajan kirjon uusia terveydelle hyödyllisiä yhdisteitä, bakteereita, hiivoja ja entsyymejä ja siksi hapatetun ravinnon syöminen tarjoaa lukuisia hyötyjä terveydelle. Vain paras on Living Nutritionin perustajalle ja tuotteiden kehittäjälle, Graham Botfieldille, kyllin hyvää. Siksi sarjan tuotteet ovat aina käsityönä fermentoitua 100% luomutäysravintoa.

Ainutlaatuisen fermentointiprosessin kautta tuotteessa on korkeatasoisia aktivoituja ravinteita. Sitruunamelissa lisää tuotteen rauhoittavaa vaikutusta.

Living Nutrition on pieni brittiläinen yhtiö, joka on tunnettu erittäin korkealaatuisista fermentoiduista ravintolisistään. Yritys pyrkii tuotteissaan todelliseen täydellisyyteen ilman minkäänlaisia kompromissejä. Samalla yritys huomioi kuitenkin eettiset seikat ja valvoo tarkasti hiilijalanjälkeään niin valmistuksen kuin kuljetuksenkin osalta. Yritys on myös mukana lukuisissa hyväntekeväisyyshankkeissa.

Fermentoitu pyhä basilika (Ocimum Sanctum)*, pyhä basilika (Ocimum Sanctum)*, Sitruunamelissa*. Kapseli: hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

* luomu

Annostus: 1-2 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä lasten ulottumattomissa, kuivassa sekä viileässä.

Ei sisällä vehnää, gluteenia tai maitoa. Soveltuu kasvissyöjille ja vegaaneille.

Fermentoitu luomu pyhä basilikan lehti 140 mg
Luomu pyhä basilikan lehti 140 mg
Luomu sitruunamelissan lehti 120 mg

Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskuntaYksikkö Qty.Yksikköhinta 0.55Paino 0.138kg

Näitä et ainakaan löydä

eläinperäisiä ainesosia

gluteenia

GMO-ainesosia

lisäaineita

maitoa

sidosaineita

synteettisiä ravintoaineita

säilöntäaineita

täyteaineita

vehnää

Arvioi tuote “Holy Basil Alive – Fermentoitu Tulsi 60 kaps.” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PUR:in henkilökunta suosittelee

Korvaamattoman hyvä tuote meditoijalle!

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Living Nutrition on pieni britannialainen yritys, joka uudistaa käsityksemme ravintolisistä. Sen sijaan, että tavoitteena olisi tiivistää mahdollisimman paljon yhtä ravintoainetta kapseliin (jolloin jotain olennaista jää aina pois), Living Nutrition hyödyntää ikivanhaa hapatus- eli fermentointimenetelmää aktivoidakseen ruoan sisältämät ravinteet hyvin imeytyvään ja tehokkaaseen muotoon.

Fermentointi tuottaa samalla laajan kirjon uusia terveydelle hyödyllisiä yhdisteitä, bakteereita, hiivoja ja entsyymejä ja siksi hapatetun ravinnon syöminen tarjoaa lukuisia hyötyjä terveydelle. Vain paras on Living Nutritionin perustajalle ja tuotteiden kehittäjälle, Graham Botfieldille, kyllin hyvää. Siksi sarjan tuotteet ovat aina käsityönä fermentoitua 100% luomutäysravintoa.

Valitse Your Flora-symbiootit ja maitohappobakteerit suoliston hyvinvointiin, Alive-sarjan adaptogeenivalmisteet parempaan arkeen, ja Signature-valmisteet täsmätuotteiksi muihin terveyden tavoitteisiisi.

Holy Basil Alive - Fermentoitu Tulsi 60 kaps.

32,95

Varasto loppu