Living Nutrition Cognitive 60 Kaps

32,95

  • Fermentoinnilla aktivoitu ja luomusertifioitu
  • Tukee kognitiivisia toimintoja
  • Suunniteltu terveelle aivotoiminnalle

Varasto loppu

100% luonnollinen
Ekosertifioitu
GMO-vapaa
Luomu
Maidoton
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Living Nutrition Cognitive on fermentoitu, monipuolinen sekoitus bio-aktiivista ravintoa, joka on suunniteltu terveelle aivotoiminnalle.

Aivojen toiminta ja kogniivinen suorituskyky joutuvat haastetuiksi nykypäivälle tyypillisen stressaavan elämäntyylin johdosta. Myös suoliston epätasapaino voi vaikuttaa suoraan aivojen toimintaan.

Living Nutrition Cognitive on Signature -sarjaan kuuluva Lion’s mane-sienellä, kasviksilla ja yrteillä täydennetty fermentoitu Kefir-kombucha valmiste. Cognitivessa on Lion’s manen, eli siiliorakkaan lisäksi mm. tulsia, gotu kolaa, vihreää teetä ja voikukanlehteä. Vegaaninen ravintolisä. Tuotteen sisältämä Lion’s mane sieni on luomulaatuista full spectrum-jauhetta, sisältäen kaikki sienen tuottamat ravinteet ja ainesosat. Lion’s Manea pidetään perinteisesti hermoille ja kognitiiviselle terveydelle hyödyllisenä sienenä.

Perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä siiliorakasta on suositeltu etenkin vatsavaivojen hoitoon ja ruoansulatuksen tehostamiseen. Japanissa siitä on tehty vahvistavaa teetä jo vuosisatojen ajan. Siiliorakkaalla sanotaan myös olevan mielialaa kohottavia ja keskittymiskykyä parantavia vaikutuksia, siksi se onkin suosittua keskittymistä ja tarkkuutta vaativaa työtä tekevien sekä opiskelijoiden keskuudessa.

Cognitive-vamiste tarjoaa:

– Luonnollista tukea kognitiiviselle toiminnalle ja terveydelle ainutlaatuisen valmistusprosessinsa ansiosta
– Runsaasti entsyymejä ja bioaktiivisia ravintoaineita
– Eläviä mikro-organismejä
– 100% luomutäysravintoa, 0% täyte- sidos- tai muita lisäaineita.

Living Nutrition käyttää 100% luonnollista valmistusmenetelmää, jossa kefiiristä ja kombuchasta saatujen 35 mikrobikannan avulla yrttien ja luomuravinnon vaikuttavat aineet saadaan muokattua erittäin bioaktiiviseen muotoon. Noin kuukauden kestävän fermentoinnin seurauksena erilaisten fytoravinteiden, polyfenolien, antioksidanttien, entsyymien ja mikrobien määrä moninkertaistuu.

Living Nutrition on pieni brittiläinen valmistaja, joka on tunnettu erittäin korkealaatuisista fermentoiduista ravintolisistään. Yritys pyrkii tuotteissaan todelliseen täydellisyyteen ilman kompromissejä.

Monipuolinen yhdistelmä bio-aktivoitua luomuravintoa terveelle ja aktiiviselle aivotoiminnalle.

Living Nutrition on pieni brittiläinen valmistaja, jonka tavoitteena on mullistaa ravintolisien valmistus. Sen sijaan, että yritys pyrkisi tiivistämään yhtä ravintoainetta kapseliin tai tablettiin (jolloin jotain hyvin olennaista ravintoaineesta ja sen vaikutusmekanismeista jää pois), he fermentoivat ravinnon perinteisin menetelmin, jolloin ruoan ravintoaineet aktivoituvat hyvinimeytyvään muotoon. Samalla syntyy laaja joukko synergisesti toimivia muita yhdisteitä, mikrobeja, hiivoja ja entsyymejä. Tuotteet ovatkin jotain täysin poikkeuksellista terveystuotteiden saralla – elävää, bioaktivoitua ravintoa, jonka keho pystyy tehokkaasti hyödyntämään.

Kaikki valmistajan käyttämät raaka-aineet ovat luomusertifioituja, GMO-vapaita ainesosia. Valmistusmenetelmä on niinikään korkealaatuinen, 100% luonnollinen prosessi, joka toteutetaan huolellisesti käsityönä ja luonnon ehdoilla, ilman oikopolkuja.

Lion’s mane*, fermentoitu tulsi*, fermentoitu gotu kola*, fermentoitu vihreä tee*, fermentoitu baobab*, fermentoitu kurkuma*, fermentoitu inkivääri*, voikukanlehti*, nokkosenlehti*, inkivääri*, fenkolinsiemen*. Kapseli (vegicap) hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

*luomusertifioitu

Ota 1-3 kapselia päivittäin.

3 kapselia sisältää:

Pyhä basilika (Ocimum sanctum) juuri 80mg
Gotu kola (Centella asiatica) lehti 80mg
Vihreä tee (Camillia sinensis) lehti 80mg
Baobab (Adansonia digitata) hedelmä 80mg
Kurkuma (Curcuma longa) juuri 70mg
Inkivääri (Zingiber officinale) juuri 10mg
Lion’s mane (Hericium erinaceus) 200mg (luomulaatuinen full spectrum-jauhe sisältäen kaikki sienen aktiiviset yhdisteet)

Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskuntaYksikkö Qty.Yksikköhinta 0.55Paino 0.124kg

Näitä et ainakaan löydä

eläinperäisiä ainesosia

gluteenia

GMO-ainesosia

lisäaineita

sidosaineita

synteettisiä ravintoaineita

täyteaineita

Arvioi tuote “Living Nutrition Cognitive 60 Kaps” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PUR:in henkilökunta suosittelee

Ihanteellinen tuote opiskelun tueksi tai vaativaan työskentelyyn! Jaksaa keskittyä koko päivän.

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Living Nutrition on pieni britannialainen yritys, joka uudistaa käsityksemme ravintolisistä. Sen sijaan, että tavoitteena olisi tiivistää mahdollisimman paljon yhtä ravintoainetta kapseliin (jolloin jotain olennaista jää aina pois), Living Nutrition hyödyntää ikivanhaa hapatus- eli fermentointimenetelmää aktivoidakseen ruoan sisältämät ravinteet hyvin imeytyvään ja tehokkaaseen muotoon.

Fermentointi tuottaa samalla laajan kirjon uusia terveydelle hyödyllisiä yhdisteitä, bakteereita, hiivoja ja entsyymejä ja siksi hapatetun ravinnon syöminen tarjoaa lukuisia hyötyjä terveydelle. Vain paras on Living Nutritionin perustajalle ja tuotteiden kehittäjälle, Graham Botfieldille, kyllin hyvää. Siksi sarjan tuotteet ovat aina käsityönä fermentoitua 100% luomutäysravintoa.

Valitse Your Flora-symbiootit ja maitohappobakteerit suoliston hyvinvointiin, Alive-sarjan adaptogeenivalmisteet parempaan arkeen, ja Signature-valmisteet täsmätuotteiksi muihin terveyden tavoitteisiisi.

Living Nutrition Cognitive 60 Kaps

32,95

Varasto loppu