Living Nutrition Candi-X 60 Kaps

2 arviota Arvioi tuote

32,95

  • Fermentoinnilla aktivoitu ja luomusertifioitu
  • Sisältää shiitake -sientä
  • Hillitsee hiivan liikakasvua

Varasto loppu

100% luonnollinen
Ekosertifioitu
GMO-vapaa
Luomu
Maidoton
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Living Nutrition Candi-X on laadukas fermentoitu ravintolisä, joka tasapainottaa ja harmonisoi ruoansulatuskanavan bakteerikantaa. Sisältää runsaasti entsyymejä, maitohappobakteereita sekä bioaktiivisia ravintoaineita. Ainutlaatuinen valmistusprosessi takaa luonnollisen tuen mikroflooran tasapainottamiseen. Candi-X tuo luonnollista tukea mikroflooran yhdenmukaistukseen eli muun muassa hiivan ja loisien häätämiseen.

Candida albicans on hiiva, joka kuuluu ihmisen normaaliin suolistomikrobistoon. Joskus suoliston mikrobistasapaino kuitenkin järkkyy, josta saattaa seurata hiivan liikakasvua ja hiivasienioireita. Valmisteen aktivoidut yrtit ja mikrobit auttavat hillitsemään hiivan liikakasvua.

Candi-X sisältää shiitake -sientä, joka on yksi eniten tutkituista sienilajikkeista. Shiitakkeen positiivisten vaikutusten takana on sen sisältämät polysakkaridit, sekä vahvat antioksidantit kuten iktyoli. Iktyolia on perinteisesti käytetty hoitona allergioihin ja viruksiin. Japanista ja Kiinasta lähtöisin olevia shiitake-sieniä on käytetty perinteisessä itämaisessa lääketieteessä satojen vuosien ajan. Shiitake-sienen useimmat terapeuttiset vaikutukset on liitetty siitä löytyvään polysakkaridien ryhmään kuuluvaan lentinaaniin. Shiitake on myös yksi parhaimpia L-ergotioneiinin lähteitä, joka on voimakas antioksidantti. Shiitake-sienissä on myös kuparia, seleeniä, mangaania ja sinkkiä sekä D-, B5- ja B6-vitamiineja. Tuotteessa on shiitakkeen lisäksi mm. oreganoa, timjamia ja valkosipulia.

Candi-X tarjoaa:

– Luonnollista tukea ruoansulatuskanavan mikrobiflooran tasapainottamiseen
– Fermentoinnilla aktivoituja yrttejä tukemaan normaalia suolistoflooraa
– Eläviä mikro-organismikantoja
– Sopii hyvin matkustaville tukemaan suoliston hyvinvointia ja vastustuskykyä muuttuneissa bakteeriolosuhteissa
– 100% luomutäyssravintoa, 0% lisä- täyte- tai muita epäluonnollisia ainesosia.

Living Nutrition on pieni brittiläinen yhtiö, joka on tunnettu erittäin korkealaatuisista fermentoiduista ravintolisistään. Yritys pyrkii tuotteissaan todelliseen täydellisyyteen ilman kompromissejä.

Korkealaatuinen, luonnollinen maitohappobakteeri-yrttivalmiste, joka tasapainottaa ruoansulatuskanavan bakteerikantaa.

Living Nutrition on pieni brittiläinen valmistaja, jonka tavoitteena on mullistaa ravintolisien valmistus. Sen sijaan, että yritys pyrkisi tiivistämään yhtä ravintoainetta kapseliin tai tablettiin (jolloin jotain hyvin olennaista ravintoaineesta ja sen vaikutusmekanismeista jää pois), he fermentoivat ravinnon perinteisin menetelmin, jolloin ruoan ravintoaineet aktivoituvat hyvinimeytyvään muotoon. Samalla syntyy laaja joukko synergisesti toimivia muita yhdisteitä, mikrobeja, hiivoja ja entsyymejä. Tuotteet ovatkin jotain täysin poikkeuksellista terveystuotteiden saralla – elävää, bioaktivoitua ravintoa, jonka keho pystyy tehokkaasti hyödyntämään.

Kaikki valmistajan käyttämät raaka-aineet ovat luomusertifioituja, GMO-vapaita ainesosia. Valmistusmenetelmä on niinikään korkealaatuinen, 100% luonnollinen prosessi, joka toteutetaan huolellisesti käsityönä ja luonnon ehdoilla, ilman oikopolkuja.

Shiitake, fermentoitu oregano, fermentoitu timjami, fermentoitu valkosipuli, fermentoitu inkiväärijuuri, fermentoitu neilikka, voikukanlehti, nokkosenlehti, inkivääri, fenkolinsiemen. Kapseli (vegicap) hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

Ei sisällä lisäaineita.

Ota 1-3 kapselia päivittäin.

3 kapselia sisältää:

Shiitake* 200mg, fermentoitu oregano* 100mg, fermentoitu timjami* 100mg, fermentoitu valkosipuli* 100mg, fermentoitu inkiväärijuuri* 80mg, fermentoitu neilikikka 20mg, voikukanlehti*, nokkosenlehti*, inkivääri*, fenkolinsiemen*

* Luomu

Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskuntaYksikköhinta 0.55Paino 0.124kg

Näitä et ainakaan löydä

eläinperäisiä ainesosia

gluteenia

GMO-ainesosia

lisäaineita

sidosaineita

synteettisiä ravintoaineita

täyteaineita

Herkkävatsaisena koin, että tästä valmisteesta oli todella apua. Vatsakipu ja turvotus väheni. Aion ehdottomasti uusia kuurin jossain vaiheessa.

– Anna

Lähdin mielenkiinnolla kokeilemaan tätä Candi X:ää herkän vatsani/suolistoni kanssa, joka oireilee milloin mistäkin. Olikin ilo huomata, että tästä oikeasti oli apua - vatsani ei oireillut niin herkästi eikä se turvonnut samoin kuin aikaisemmin. Olo oli kaiken kaikkiaan hyvä ja aion ehdottomasti jatkossakin syödä tätä kuureina.

– Bambi and the City

Arvioi tuote “Living Nutrition Candi-X 60 Kaps” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PUR:in henkilökunta suosittelee

Pistä hiivatulehduskierteelle loppu Candi-X:llä. Lämmin suositus!

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Living Nutrition on pieni britannialainen yritys, joka uudistaa käsityksemme ravintolisistä. Sen sijaan, että tavoitteena olisi tiivistää mahdollisimman paljon yhtä ravintoainetta kapseliin (jolloin jotain olennaista jää aina pois), Living Nutrition hyödyntää ikivanhaa hapatus- eli fermentointimenetelmää aktivoidakseen ruoan sisältämät ravinteet hyvin imeytyvään ja tehokkaaseen muotoon.

Fermentointi tuottaa samalla laajan kirjon uusia terveydelle hyödyllisiä yhdisteitä, bakteereita, hiivoja ja entsyymejä ja siksi hapatetun ravinnon syöminen tarjoaa lukuisia hyötyjä terveydelle. Vain paras on Living Nutritionin perustajalle ja tuotteiden kehittäjälle, Graham Botfieldille, kyllin hyvää. Siksi sarjan tuotteet ovat aina käsityönä fermentoitua 100% luomutäysravintoa.

Valitse Your Flora-symbiootit ja maitohappobakteerit suoliston hyvinvointiin, Alive-sarjan adaptogeenivalmisteet parempaan arkeen, ja Signature-valmisteet täsmätuotteiksi muihin terveyden tavoitteisiisi.

Living Nutrition Candi-X 60 Kaps

2 arviota Arvioi tuote

32,95

Varasto loppu