Kiki Luomu Vehnäoras Jauhe 100g

17,00

  Varasto loppu

  GMO-vapaa
  Luomu
  Luonnollinen
  Vegaaninen

  Tuotekuvaus

  Vehnänorasjauhe, joka sisältää runsaasti mm. proteiinia, E-vitamiinia, rautaa ja kalsiumia.

  ✓ Sisältää runsaasti E-vitamiinia
  ✓ Sisältää runsaasti kalsiumia
  ✓ Sisältää runsaasti rautaa
  ✓ Sisältää runsaasti kuparia
  ✓ Sisältää runsaasti sinkkiä
  ✓ Proteiinirikas
  ✓ Kuidunlähde

  Vehränorasjauhe on helppo vaihtoehto tuoreelle vehnänorakselle. Jauhe sisältää kuitua, joka usein häviää mehustettaessa tuoretta vehnänorasta. Sopii hyvin veden tai mehun kanssa tai valmista terveellinen alkalisoiva smoothie tuoreista vihreistä vihanneksesta ja lisää mukaan vehnänorasjauhetta.

  KIKI Health – Premium-laatuiset Superfoodit

  KIKI Ltd. on saanut alkunsa jo vuonna 1999, jolloin heidän valikoimiinsa kuului kaksi ravintolisävalmistetta. Tänä päivänä valikoima kattaa jo yli parikymmentä erilaista ravintolisää/superfoodia. KIKIn filosofiana ja intohimona on hankkia puhtaimpia ja eettisimpiä raaka-aineita ympäri maailman ja valmistaa niistä premium-laatuisia tuotteita. He pyrkivät edistämään ihmisten optimaalista terveyttä ja hyvinvointia ja ovatkin omistautuneita jakamaan puhtaan, tehokkaan ravinnon merkittäviä hyötyjä kaikkien saataville. Kaikki aineosat on valittu huolellisesti ja käsitelty varoen ja kuumennusta välttäen, jotta ainesosien tehokkuus pystytään säilyttämään ja maksimoimaan. Täten pystytään myös varmistamaan tuotteiden lyömätön biologinen hyötyosuus.

  100% luomu vehnänoras.

  Ei sisällä keinotekoisia väri-, säilöntä-, makeutus- tai täyteaineita. Soveltuu vegetaristeille ja vegaaneille.

  Sekoita n. teelusikallinen tai enemmän jauhetta veteen, mehuun tai smoothieen.

  Yksikkö KilogramsYksikköhinta 170Paino 0.144kg

  Arvioi tuote “Kiki Luomu Vehnäoras Jauhe 100g” ensimmäisenä

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Ehkä joku kysymys vielä jäi?

  Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

  Varaa konsultaatio Kysy

  Tiesitkö tämän brändistä?

  KIKI Health tarjoaa premium-laatuisia superfoodeja, joiden raaka-aineet ovat puhtaimpia ja eettisimpiä. Kaikki aineosat on valittu huolellisesti ja käsitelty varoen ja kuumennusta välttäen, jotta ainesosien tehokkuus pystytään säilyttämään ja maksimoimaan. Täten pystytään myös varmistamaan tuotteiden lyömätön biologinen hyötyosuus. Kaikkien aineosien tulee sisältää luontaisesti runsaasti mineraaleja, vitamiineja sekä ravitsemuksellisia ominaisuuksia. KIKIn tuotteiden monimuotoisuus pohjautuu niiden kokonaisvaltaiseen tehoon puhdistaa, energisoida, ravita, auttaa ravintoaineiden imeytymisessä sekä tarjota vitamiineja ja mineraaleja luonnollisten kasvipohjaisten tuotteiden kautta.

  Kiki Luomu Vehnäoras Jauhe 100g

  17,00

  Varasto loppu