Luomu Kookosöljy 500 ml

15,70

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

GMO-vapaa
Luomu
Luonnollinen
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Monikäyttöinen ja korkealaatuinen öljy ruuanlaittoon ja ihonhoitoon.

Kookosöljyllä on lukuisia käyttötarkoituksia.
✓ Sopii paistamiseen, paahtamiseen, leivontaan tai vain levittämiseen
✓ Korvaamaan kaikki öljyt, maitotuotteet ja margariinit
✓ Ihon- ja hiustenhoitoon

Kookosöljyä tuottavat kookospähkinät kerätään Sri Lankan luomuviljelmiltä.

Kookosöljy valmistetaan yksinkertaisesti tuoreesta, kosteasta kookospähkinästä, joka on kylmäpuristettu tuottamaan hienointa neitsytkookosöljyä.

KIKI Health – Premium-laatuiset Superfoodit

KIKI Ltd. on saanut alkunsa jo vuonna 1999, jolloin heidän valikoimiinsa kuului kaksi ravintolisävalmistetta. Tänä päivänä valikoima kattaa jo yli parikymmentä erilaista ravintolisää/superfoodia. KIKIn filosofiana ja intohimona on hankkia puhtaimpia ja eettisimpiä raaka-aineita ympäri maailman ja valmistaa niistä premium-laatuisia tuotteita. He pyrkivät edistämään ihmisten optimaalista terveyttä ja hyvinvointia ja ovatkin omistautuneita jakamaan puhtaan, tehokkaan ravinnon merkittäviä hyötyjä kaikkien saataville. Kaikki aineosat on valittu huolellisesti ja käsitelty varoen ja kuumennusta välttäen, jotta ainesosien tehokkuus pystytään säilyttämään ja maksimoimaan. Täten pystytään myös varmistamaan tuotteiden lyömätön biologinen hyötyosuus.

Valmistusmaa Sri LankaPaino 0.728kg

Arvioi tuote “Luomu Kookosöljy 500 ml” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tiesitkö tämän brändistä?

KIKI Health tarjoaa premium-laatuisia superfoodeja, joiden raaka-aineet ovat puhtaimpia ja eettisimpiä. Kaikki aineosat on valittu huolellisesti ja käsitelty varoen ja kuumennusta välttäen, jotta ainesosien tehokkuus pystytään säilyttämään ja maksimoimaan. Täten pystytään myös varmistamaan tuotteiden lyömätön biologinen hyötyosuus. Kaikkien aineosien tulee sisältää luontaisesti runsaasti mineraaleja, vitamiineja sekä ravitsemuksellisia ominaisuuksia. KIKIn tuotteiden monimuotoisuus pohjautuu niiden kokonaisvaltaiseen tehoon puhdistaa, energisoida, ravita, auttaa ravintoaineiden imeytymisessä sekä tarjota vitamiineja ja mineraaleja luonnollisten kasvipohjaisten tuotteiden kautta.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Luomu Kookosöljy 500 ml

15,70

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.