Kiki Krilli Öljy 30 Kaps

17,00

  Varasto loppu

  GMO-vapaa
  Luonnollinen

  Tuotekuvaus

  Kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti valmistettu tiivistetty krilliöljy.

  KIKI Healthin Krilliöljy on hankittu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti Etelämantereen vesiltä ja valmistettu käyttäen alhaisia ​​lämpötiloja ja tehokkaita fraktiointimenetelmiä, jotka poistavat ei-toivotut suolat ja epäpuhtaudet. Tämä tiivistetty krilliöljyn muoto sisältää koliinia (kolesterolille, maksalle ja solukalvoille) sekä merkittävän EPA:n ja DHA:n lähteen.

  Optimaalinen valmistusprosessi säilyttää krilliöljyn luonnolliset ominaisuudet ja varmistaa sen tuoreuden.

  Helposti nieltävät kapselit eivät aiheuta epämiellyttäviä kalanmakuisia röyhtäyksiä tai pahaa jälkimakua.

  KIKI Health – Premium-laatuiset Superfoodit

  KIKI Ltd. on saanut alkunsa jo vuonna 1999, jolloin heidän valikoimiinsa kuului kaksi ravintolisävalmistetta. Tänä päivänä valikoima kattaa jo yli parikymmentä erilaista ravintolisää/superfoodia. KIKIn filosofiana ja intohimona on hankkia puhtaimpia ja eettisimpiä raaka-aineita ympäri maailman ja valmistaa niistä premium-laatuisia tuotteita. He pyrkivät edistämään ihmisten optimaalista terveyttä ja hyvinvointia ja ovatkin omistautuneita jakamaan puhtaan, tehokkaan ravinnon merkittäviä hyötyjä kaikkien saataville. Kaikki aineosat on valittu huolellisesti ja käsitelty varoen ja kuumennusta välttäen, jotta ainesosien tehokkuus pystytään säilyttämään ja maksimoimaan. Täten pystytään myös varmistamaan tuotteiden lyömätön biologinen hyötyosuus.

  Krilliöljy (Euphausia superba)

  Muut ainesosat: Astaksantiini

  Kapselit: Kalagelatiini ja vesi

  Annostus aikuisille:

  1-2 kapselia päivässä.

  Yksikkö Qty.Yksikköhinta 0.56Paino 0.481kg

  Arvioi tuote “Kiki Krilli Öljy 30 Kaps” ensimmäisenä

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Ehkä joku kysymys vielä jäi?

  Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

  Varaa konsultaatio Kysy

  Tiesitkö tämän brändistä?

  KIKI Health tarjoaa premium-laatuisia superfoodeja, joiden raaka-aineet ovat puhtaimpia ja eettisimpiä. Kaikki aineosat on valittu huolellisesti ja käsitelty varoen ja kuumennusta välttäen, jotta ainesosien tehokkuus pystytään säilyttämään ja maksimoimaan. Täten pystytään myös varmistamaan tuotteiden lyömätön biologinen hyötyosuus. Kaikkien aineosien tulee sisältää luontaisesti runsaasti mineraaleja, vitamiineja sekä ravitsemuksellisia ominaisuuksia. KIKIn tuotteiden monimuotoisuus pohjautuu niiden kokonaisvaltaiseen tehoon puhdistaa, energisoida, ravita, auttaa ravintoaineiden imeytymisessä sekä tarjota vitamiineja ja mineraaleja luonnollisten kasvipohjaisten tuotteiden kautta.

  Kiki Krilli Öljy 30 Kaps

  17,00

  Varasto loppu