Florame Eteerinen Öljy Cinnamon / Kaneli 5ml

30,40

  • Huom! Päiväys 12/2021
  • Ekosertifioitu eteerinen öljy
  • Erinomainen aromaterapiaan

Varasto loppu

100% luonnollinen
Cruelty Free
Ekosertifioitu
GMO-vapaa
Luomu
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Kanelinkuori eteerinen öljy on mausteinen, lämmittävä ja rentouttava. Tämä afrodisinen mauste on tunnettu jo 4000 vuoden takaa arvostettuna kauppatavarana. Kiinalaisessa lääketieteessä se tunnetaan puhdistavista ja vahvistavista ominaisuuksistaan. Roomalaiset ovat käyttäneet kanelinkuorta sen diureettisten, virkistävien ja antiseptisten ominaisuuksiensa vuoksi. Ayurvedisessä lääketieteessä sitä käytetään vilustumisoireisiin, sillä sen uskotaan edistävän immuunijärjestelmän toimintaa.

Vatsakivuista kärsiessäsi voit hieroa pohjaöljyyn sekoitettua kanelinkuori eteeristä öljyä vatsan alueelle tai jalkapohjiin. Lievittää myös reumaattisia oireita. Kaneli on rauhoittava ja rentouttava, stressiä helpottava eteerinen öljy. Sen uskotaan virkistävän verenkiertoa. Iholle käytettynä laimennetaan reilusti. Kanelinkuori eteerinen öljy on erittäin riittoisaa.
Keittiössä makeaa kanelinkuorta käytetään enimmäkseen maustamaan hilloja, marmeladeja, omenapiirasta tai joululeivonnaisia. Voit käyttää eteeristä kaneliöljyä aromatisoimaan leivonnaisia, mutta erittäin varoen pieninä määrinä (2 tippaa yhteen kiloon ruokaa)

Ei tuoksulamppuun tai höyryhengitykseen.

Rekisteröity mausteeksi. Ecocert luomusertifioitu.

Käyttökohteita:
 Rentoutus, virkistys, vilustuminen, ruoanlaitto, vatsakivut, stressi.

Kontraindikaatiot: Ei suositella raskauden ja imetyksen aikana. Ei alle 7-vuotialle lapsille.

100% kemotyypitetty luomu kaneli eteerinen öljy.

Käytä huoneen raikastamiseen, tunnelmanluontiin tai aromaterapiaan.

Valmistusmaa RanskaYksikkö lYksikköhinta 6080Paino 0.04kg

Arvioi tuote “Florame Eteerinen Öljy Cinnamon / Kaneli 5ml” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Florame sitoutuu laadukkaaseen sertifioituun luomu-kosmetiikkaan. Tuotteet sisältävät maksimaalisen määrän luonnollisia ja luomu raaka-aineita ja ne on valmistettu ilman parabeenejä, synteettisiä väriaineita, silikonia tai geenimanipuloituja raaka-aineita. Florame on tunnettu ainutlaatuisista, laadukkaista ja aidoista luomu-sertifioiduista eteerisistä öljyistään. Sertifiointina ovat ECOCERT tai ECOCERT AB (Agriculture Biologique) Tuote, joIlla on Ecocertin AB, tarkoittaa elintarvikkeen luomu-sertifiointia. AB-sertifioituja öljyjä käytetään Ranskassa terapeutin valvonnassa myös sisäisesti tai ruoanlaitossa mausteena.
Kasvit ja kukat tulevat Floramen omilta valvotuilta tiloilta, joilla on tarkka laatuvalvonta, jonka jälkeen ne tislataan omissa tislaamoissa ja tutkitaan tarkasti laboratoriossa kemotyypin varmistamiseksi.
Kaikkien öljyjen alkuperä on jäljitettävissä.
Ranskassa ja muualla maailmassa Floramen öljyjä käyttävät myös lääkärit ja sairaalat.

Florame Eteerinen Öljy Cinnamon / Kaneli 5ml

30,40

Varasto loppu