Hanna-Mari Nieminen, Meri Mort: Joogaa Raskausaikaan – Ihme sisälläsi

29,90

  • Kirja on odottavan joogaajan lempeä kanssakulkija
  • Kätilöiden tarkistama tietopaketti
  • Selkeät, kaikille sopivat ohjeet

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Tuotekuvaus

Raskaus, synnytys ja äitiys ovat elämän suuria siirtymiä ja muutoskohtia. Lapsen lisäksi syntyvät myös äiti, perhe ja mahdollinen toinen vanhempi, ja ihmissuhteet ja identiteetit uudistuvat. Raskauden ja synnyttämisen prosessi on joka kerta uusi ja erilainen. Jooga on yksi keino muutoksen käsittelyyn, hyvinvoinnin lisäämiseen ja synnytykseen valmistautumiseen.

Raskausjooga vahvistaa odottajan kehoyhteyttä ja itseluottamusta. Tutkimusten mukaan raskausjooga tukee hyvinvointia monipuolisesti: monet fyysiset vaivat helpottavat ja stressi sekä kipukokemukset vähenevät. Lisäksi erityisesti hengitysharjoitukset opettavat rentoutumaan. Joogaharjoittelu on useimmiten turvallista myös riskiraskauksissa.

Joogaa raskausaikaan – Ihme sisälläsi on kirja odottajalle. Se käy läpi raskauden vaiheet ja ohjaa miellyttävien ja turvallisten harjoitusten pariin. Harjoitukset koostuvat sekä fyysisistä liikkeistä että mielenrauhaa lisäävistä hengitys -ja mielikuvaharjoituksista, jotka yhdessä auttavat valmistautumaan synnytykseen ja äitiyden alkuun. Joogan voi aloittaa myös raskausaikana, vaikkei se ennalta tuttua olisikaan!

Kirja on kätilöiden tarkistama tietopaketti ja odottajan lempeä kanssakulkija matkalla kohti synnytystä ja äitiyden ensiviikkoja. Selkeät, kaikille sopivat ohjeet opastavat odottajan turvallisen joogaharjoituksen pariin raskauden alkuhetkistä aina synnytykseen asti. Mukana seuraavat monipuoliset, sisäistä rauhaa ja armollisuutta vahvistavat hengitys- ja mielikuvaharjoitukset, jotka yhdessä kasvattavat odottajan luottamusta oman kehonsa viisauteen. Kirja opastaa myös synnytykseen valmistautumisessa sekä tukee uutta äitiä synnytyksen jälkeen.

Kirjan kuvissa esiintyy joogaopettaja Meri Mort, jonka raskautta kirja seuraa. Merin raskausajan päiväkirjamerkinnät luovat kokemuksellisen tason tiedon lomaan. Kauniit kuvat on ottanut valokuvaaja Liisa Valonen.

Paino 1.266kg

Arvioi tuote “Hanna-Mari Nieminen, Meri Mort: Joogaa Raskausaikaan – Ihme sisälläsi” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Hanna-Mari Nieminen, Meri Mort: Joogaa Raskausaikaan - Ihme sisälläsi

29,90

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.