Hempaattinen Hamppu Rasva 50ml

16,90

  • Täyden spektrin hamppurasva
  • Monikäyttöinen ja tehokas
  • Sopii kaikille ihotyypeille

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

100% luonnollinen
Cruelty Free
GMO-vapaa
Luomu

Tuotekuvaus

Hempaattinen hamppurasva on suomalaisen käsityön ja ammattitaidon tuloksena syntynyt hoitava ihovoide päivittäiseen käyttöön. Hamppu on käsin valikoitu ja poimittu luomupellolta parhaimman laadun varmistamiseksi. Kotimaisen öljyhampunlehden lisäksi ihovoide sisältää varsin simppelit ainesosat: hampunsiemenöljyä, oliiviöljyä ja mehiläisvahaa. Ei sisällä kemikaaleja tai säilöntäaineita.

Hyvin imeytyvässä ja ihoa kosteuttavassa hamppurasvassa on visusti tallella kaikki hampun hyödylliset aktiiviset yhdisteet. Hampunsiemenöljyn sisältämät omega-6- ja omega-3-rasvahapot sekä E-vitamiinit ravitsevat ihoa hellien ja kosteuttaen sitä. Hamppurasva onkin loistava valinta etenkin kuivalle ja herkälle iholle.

Moni Hempaattinen Hamppurasvaa ihonsa hoidossa kokeillut on hämmästynyt tuotteen tehosta. Useiden käyttäjäkokemusten perusteella hamppurasvasta on ollut hyötyä hyvin monenlaisissa iho-ongelmissa; akuuteista naarmuista hankaumista, rakoista, palovammoihin sekä atooppisesta ihosta muihin pidempiaikaisiin vaikeasti hoidettaviin iho-ongelmiin. Tuotteen on koettu toimivan erinomaisesti myös meikinalusvoiteena. Testaa itse ja koe hampun hyödyt hipiällesi!

Hempaattisen tuotteita ostamalla tuet nuorta yrittäjyyttä, joka ponnistaa yhteisöllisyydestä ja uskosta tekemisen voimaan. Hampunsiementuotteet ovat täysin suomalaista työtä, jossa arvojen keskiössä ovat syrjäytymisen ehkäiseminen sekä maaseudun elävöittäminen.

Hampunsiemenöljy*, mehiläisvaha*, oliiviöljy*, öljyhampunlehti*.

*luomulaatuinen

Valmistusmaa SuomiYksikkö lYksikköhinta 338Paino 0.083kg

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Hempaattinen on ekologinen, luonnollinen, yhteisöllinen, avoin ja yhteiskunnallisesti merkittävä koko kansan hamppubrändi. Hempaattisen tuotteiden teho perustuu puhtaiden ja lähituotettujen ainesosien yhteisvaikutukseen.

Ekologisuus ja luonnon kanssa harmoniassa toimimisen lisäksi Hempaattisen keskeinen arvo on yhteisöllisyys. Hempaattinen on syntynyt yhteisöstä hampputalkoiden jälkimainingeissa.

Hyvää tekevien luonnollisten hampputuotteiden valmistamisen ohella suuressa roolissa on ilmastonmuutoksen hidastaminen hampun jalostamisen ja sen tuotteistamisen kautta. Jalostamalla tuotteita kotimaisesta hampusta Hempaattinen voi tarjota kansalaisille vastuullisen vaihtoehdon, joka tekee hyvää sekä ihmisille että ympäristölle. Hamppu nimittäin kasvaa ja sitoo 3-4 kertaa enemmän hiilidioksidia kuin metsä kasvaessaan.

Hempaattinen Hamppu Rasva 50ml

16,90

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.