GuaSha-hierontakivi + säilytyspussi

15,00

Varasto loppu

Tuotekuvaus

GuaSha on jadekivestä hiottu hierontakivi kasvojen ihon hoitoon. GuaSha -kasvohoito kiinteyttää ja aktivoi kasvojen nestekiertoa.

GuaShan hierontamenetelmä on noussut erittäin suurelle suosiolle myös kasvohoitojen puolelle. Kuona-aineet lähtevät liikkeelle ja ihana hoito aktivoi nestekiertoa sekä aktivoi soluja uusiutumaan.

Esimerkiksi tummat silmänaluset tai niihin kertyneet nesteet ovat Guashalle hyviä kohteita. Se pehmentää ja kirkastaa ihoa sekä auttaa huokosia supistumaan ja pigmenttiläiskiä vaalentumaan. Guashaaminen ei vie kuin kymmenen minuuttia ja se tuntuu hyvältä. Lisäksi vielä ihohuokoset supistuvat ja rypyt ja juonteet alkavat tasoittua.

Suosittelemme!

Guasha on ikivanha kiinalainen hierontamenetelmä, joka on nyt nostanut suosiotaan myös kasvohoidoissa. Kampamaisilla liikkeillä tehtävä hoito aktivoi nestekiertoa poistaen kuona-aineita ja aktivoiden soluja uusiutumaan. Se poistaa tummia silmänalusia ja niihin kertynyttä nestettä, pehmentää ja kirkastaa ihoa, supistaa huokosia ja vaalentaa pigmenttiläiskiä. Laajentuneet huokoset supistuvat, sekä rypyt ja juonteet tasoittuvat. Vain kymmenen minuutin guashaamisella saat ihostasi kuulaan ja kirkkaan.

Paino 0.0335kg

Arvioi tuote “GuaSha-hierontakivi + säilytyspussi” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

GuaSha-hierontakivi + säilytyspussi

15,00

Varasto loppu