Guilty Pleasure -Intiimivoide 45 ml

9,95

  • Luomulaatuinen kemikaaliton liukuvoide
  • Makean vaniljan ja kanelin tuoksu
  • Sopii herkimmällekin iholle

Varasto loppu

Ekosertifioitu
Luomu
Luonnollinen
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Luomulaatuinen, herkimmällekin iholle sopiva pitkäkestoisen kosteutuksen tarjoava kemikaaliton liukuvoide.

Good Clean Love Guilty Pleasure intiimivoide on luomulaatuinen, aloe vera -pohjainen kosteuttaja, jossa on makean ja mausteisen vaniljan ja kanelin tuoksu.

Intiimivoide on suunniteltu herkimmillekin ihotyypeille ja se on kehitetty tarjoamaan saman pitkäkestoisen kosteutuksen kuin monet tavalliset liukuvoiteet ilman ärsyttäviä kemikaaleja. Huolehdi hipiästäsi luomulaatuisilla ainesosilla ja paranna rakkauselämääsi luonnollisesti!

Aloe veraa ja agaria (merilevä) sisältävä Guilty Pleasure intiimivoide antaa pehmeän ja pitkäkestoisen kosteutuksen, jonka vaikutus aktivoituu tarvittaessa muutamasta vesitipasta. Intiimivoide reagoi omaan sisäiseen kosteuteen ja kuivuu tahraamatta.

Good Clean Love – orgaaniset, luonnolliset intiimituotteet rakkauteen

Good Clean Loven missiona on kohottaa tietoisuutta ja kokemusta rakkauden ihmeellisessä maailmassa. Yritys tarjoaa täysin luonnollisia, orgaanisia intiimituotteita, jotka parantavat kykyä nauttia elämän intohimoista. Good Clean Love tarjoaa myös täkyjä oppia näkemään ja oivaltamaan uusia asioita ihmissuhteista uusin, rakastavin silmin.

Ogranic Aloe Barbadensis leaf juice. Xanthan gum, Agar. lactic acid, potassium sorbate, sodium benzoate, natural flavor.

Käytä antamaan pehmeää ja pitkäkestoista kosteutusta.

Paino 0.0563kg

Arvioi tuote “Guilty Pleasure -Intiimivoide 45 ml” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Good Clean Loven missiona on kohottaa tietoisuutta ja kokemusta rakkauden ihmeellisessä maailmassa. Yritys tarjoaa täysin luonnollisia, orgaanisia intiimituotteita, jotka parantavat kykyä nauttia elämän intohimoista. Good Clean Love tarjoaa myös täkyjä oppia näkemään ja oivaltamaan uusia asioita ihmissuhteista uusin, rakastavin silmin. Kemikaalittomat, luomulaatuiset intiimituotteet parantavat rakkauselämää luonnollisesti.

Guilty Pleasure -Intiimivoide 45 ml

9,95

Varasto loppu