Futmed Ionic Magnesium 60ml

25,25

  Varasto loppu

  Vegaaninen

  Tuotekuvaus

  Välittömästi ja tehokkaasti imeytyvää hermostolle ja lihassoluille välttämätöntä magnesiumia.

  FutMed Ionic Magnesium suihke on välittömästi imeytyvä, loistava magnesiumin lähde. Tämä johtuu siitä, että suihkeen sisältämät magnesium-ionit ovat vapaina vesimolekyylien ympäröimänä. Samalla se tehostaa ja helpottaa magnesiumin kulkeutumista solun sisälle. Lisäksi tuotteen sisältämä C-vitamiini tehostaa imeytymisprosessia.

  Ionimuotoiset mineraalit sopivat kaikille eivätkä aiheuta esimerkiksi vatsaongelmia. Erityisen tärkeää magnesium on lihaksistolle ja hermostolle sekä erilaisille aineenvaihduntaprosesseille.

  n. 35 annosta.

  Yksi päiväannos magnesiumsuihketta vastaa imeytyvyydeltään 400-500 mg magnesiumtabletteja.

  Valmistusmaa Yhdysvallat

  Arvioi tuote “Futmed Ionic Magnesium 60ml” ensimmäisenä

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Ehkä joku kysymys vielä jäi?

  Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

  Varaa konsultaatio Kysy

  Tiesitkö tämän brändistä?

  FutMed on suomalainen yritys, joka valmistaa tarkoin valikoituja vitamiineja terveyden tueksi. Uuden innovaation tuloksena ovat syntyneet FutMed-mikroimeytyvät® ionimuotoiset mineraalisuihkeet. Ne ovat markkinoiden ainoa ionimuotoinen mineraalivalmiste. Ionimineraalit ovat tehoimeytyviä (TM), koska ne ovat jo valmiiksi niin pienikokoisia, että solu voi käyttää ne suoraan. Siksi ionimuotoista mineraalia ei tarvita suurta määrää. FutMed-mineraalit imeytyvät suun limakalvoilta lähes 100-prosenttisesti ohittaen ruuansulatuskanavan. Ne sopivat erinomaisesti myös henkilöille, jotka kärsivät suolisto- ja vatsaongelmista. Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta FutMed-valmisteet ovat markkinoiden nopeavaikutteisimmat, puhtaimmat ja tehokkaimmat mineraalit. Kaikki tuotteet on valmistettu ainutlaatuisella eurooppalaisten vaatimusten mukaisella prosessilla. Mineraalit ovat täysin täyte- tai väriaineettomia.

  Futmed Ionic Magnesium 60ml

  25,25

  Varasto loppu