Futmed Ionic Kalium 60ml

25,25

  • Mikroimeytyvä ionimuotoinen kalium suihke
  • Imeytyy suun limakalvoilta
  • Hermoston ja lihasten toiminnalle

Varasto loppu

Vegaaninen

Tuotekuvaus

Välittömästi ja tehokkaasti imeytyvää aivoille, hermo- ja lihassoluille välttämätöntä kaliumia.

FutMed Ionic Kalium suihke on välittömästi imeytyvä, loistava kaliumin lähde. Tämä johtuu siitä, että suihkeen sisältämät kalium-ionit ovat vapaina vesimolekyylien ympäröimänä. Samalla se tehostaa ja helpottaa kaliumin kulkeutumista solun sisälle. Lisäksi tuotteen sisältämä C-vitamiini tehostaa imeytymisprosessia.

Ionimuotoiset mineraalit sopivat kaikille eivätkä aiheuta esimerkiksi vatsaongelmia. Erityisen tärkeää kalium on aivoille sekä hermo- ja lihassoluille.

n. 35 annosta.

FutMed Oy – Terveys tietoisena tulevaisuutena

FutMed Oy on uusi innovatiivinen ja täysin suomalainen yritys. Tutkimme, kehitämme ja valmistamme ainutlaatuisia tuotteita, joilla vahvistetaan hyvää oloa ja parannetaan elämänlaatua. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavia ja turvallisia tuotteita. Seuraamme jatkuvasti alan uusimpia tutkimuksia maailmanlaajuisesti ja etsimme parhaat tuotteet asiakkaidemme käyttöön. Tuotteitamme on helppo käyttää, ne imeytyvät hyvin ja vaikuttavat tehokkaasti. FutMed Oy toimii perinteisen lääketeollisuuden ja luontaistuotealan välissä. Filosofiamme on löytää hyvä tasapaino ravinnon, ravintoaineiden ja lääkkeiden välillä.

FutMed Oy:n perustaja on biomateriaalitekniikan diplomi-insinööri, jolla on yli 15 vuoden kokemus erilaisista lääketeollisuuden tehtävistä. Lääketeollisuudessa hän tutki mm. tuotteiden imeytymistä, joka johtikin kiinnostukseen tuoda markkinoille paremmin imeytyviä tuotteita. Hän on toiminut myös laatu- ja ympäristöpäällikkönä, joten ISO 9001 laatu – ja ISO 14001 ympäristöjärjestelmät ovat tuttuja. Lean Six Sigma Green Belt sertifikaatti sekä ravintotieteiden opinnot täydentävät huippuosaamista, jonka avulla varmistetaan tuotteiden korkea laatu. Luontaistuoteala on myös entuudestaan tuttua, sillä perustaja on toiminut aiemmin maahantuontiyrityksen osakkaana. FutMed Oy syntyi halusta kehittää parempia tuotteita terveyden edistämiseksi.

Tislattua vettä, askorbiinihappo C-vitamiinia, kaliumaskorbaattia, kalsiumkarbonaatti, steviakasvista saatu makeutusaine

Lisäaineeton

Tipauta 2 kertaa puolikas tipetillinen kaliumia suoraan kielen alle tai sekoita veteen. Ohjeenmukaista annostusta ei saa ylittää.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

1 annos sisältää 17 mg vapaita kaliumioneja ja 80 mg C-vitamiinia

Valmistusmaa YhdysvallatYksikköhinta 420.92Paino 0.125kg

Arvioi tuote “Futmed Ionic Kalium 60ml” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

FutMed on suomalainen yritys, joka valmistaa tarkoin valikoituja vitamiineja terveyden tueksi. Uuden innovaation tuloksena ovat syntyneet FutMed-mikroimeytyvät® ionimuotoiset mineraalisuihkeet. Ne ovat markkinoiden ainoa ionimuotoinen mineraalivalmiste. Ionimineraalit ovat tehoimeytyviä (TM), koska ne ovat jo valmiiksi niin pienikokoisia, että solu voi käyttää ne suoraan. Siksi ionimuotoista mineraalia ei tarvita suurta määrää. FutMed-mineraalit imeytyvät suun limakalvoilta lähes 100-prosenttisesti ohittaen ruuansulatuskanavan. Ne sopivat erinomaisesti myös henkilöille, jotka kärsivät suolisto- ja vatsaongelmista. Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta FutMed-valmisteet ovat markkinoiden nopeavaikutteisimmat, puhtaimmat ja tehokkaimmat mineraalit. Kaikki tuotteet on valmistettu ainutlaatuisella eurooppalaisten vaatimusten mukaisella prosessilla. Mineraalit ovat täysin täyte- tai väriaineettomia.

Futmed Ionic Kalium 60ml

25,25

Varasto loppu