Frantsila Siloposki Yrttiuute 50ml

11,75

  • Iho-ongelmien hoitoon
  • Luonnollinen yrttiuute
  • 100% luonnollinen

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Luomu

Tuotekuvaus

Ihoa kaunistamaan, desinfioimaan ja elvyttämään!

Siloposki-yrttiuutetta voidaan käyttää sisäisesti ja ulkoisesti tukemaan kasvojen kauneutta.

Frantsilan siloposki yrttiuute on monen perinteisen yrtin yhdistelmä, jolla on sisäisesti käytettynä kehoa ja iho-ongelmia tasapainottavia vaikutuksia.

Iho-ongelmien hoitoon suunnattu luonnontuote puhdistaa kehoa ja elvyttää erityselinten toimintaa. Kyseiset rohtokasvit ovat lisäksi ihoa rauhoittavia, desinfioivia ja ihosolukon terveyttä elvyttäviä. Nokkonen ja takiainen finnisen ja epäpuhtaan ihon tukihoitoon sisäisesti. Ulkoisesti voidaan käyttää paikallisesti sellaisenaan tai hieman laimennettuna muutama tippa suoraan finniin ja desinfioimaan ihoa.

Frantsila-tuotteet – Hyvinvointia luonnon raaka-aineista

Frantsilan Luomuyrttitila on yksi Suomen suurimpia yrttien luomuviljelijöitä. Frantsila myös jalostaa yrtit itse tuotteiksi ja yrityksen valikoimiin lukeutuu yli 200 korkealaatuista yrttivalmistetta. Frantsila pyrkii luonnonmukaisen yrttiviljelyn, luonnonmukaisten yrttituotteiden ja koulutuksen kautta edistämään ihmisten fyysistä, psyykkistä ja henkistä hyvinvointia ja kasvua tasapainossa luonnon kanssa.

Ei:

– eläinkokeita
– keinotekoisia hajusteita
– väriaineita
– säilöntäaineita

Alcohol (alkoholi)*, Taraxacum officinalis (voikukan juuri, uutos)*, Arctium lappa (takiaisen juuri, uutos)*, Urtica dioica (nokkosen verso, uutos)*, Trifolium pratense (puna-apilan kukka, uutos)*, Plantago ssp. (piha- ja heinäratamon verso, uutos)*, Calendula officinalis (kehäkukan kukka, uutos)*, Achillea millefolium (siankärsämön kukka, uutos)*, Equisetum arvense (peltokorte, uutos)*, Thymus vulgaris (timjamin verso, uutos)*, Rumex crispus (poimuhierakan juuri, uutos)*.
Luomua*

Aikuisille 15-20 tippaa 2-5 kertaa päivässä veden kera.
Ulkoisesti sellaisenaan tai hieman laimennettuna.

Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pientenlasten ulottumattomissa.

Valmistusmaa SuomiYksikköhinta 235Paino 0.1095kg

Arvioi tuote “Frantsila Siloposki Yrttiuute 50ml” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Frantsilan luomuyrttitila on yksi Suomen suurimpia yrttien luomuviljelijöitä. Frantsila myös jalostaa yrtit itse tuotteiksi ja yrityksen valikoimiin lukeutuu yli 200 korkealaatuista yrttivalmistetta. Frantsila pyrkii luonnonmukaisen yrttiviljelyn, luonnonmukaisten yrttituotteiden ja koulutuksen kautta edistämään ihmisten fyysistä, psyykkistä ja henkistä hyvinvointia ja kasvua tasapainossa luonnon kanssa.
Frantsila EI käytä eläinkokeita, EI keinotekoisia hajusteita, EI väriaineita, EIKÄ säilöntäaineita

Viimeksi katsomasi tuotteet

Frantsila Siloposki Yrttiuute 50ml

11,75

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.