Foodin Biohacker’s Suklaa Work 40g

3,95

  • Valmistettu suomalaisena käsityönä Vaajakoskella
  • Oiva välipala opiskeluun tai työpäivään
  • Sisältää metsämustikkaa ja lion's manea

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

GMO-vapaa
Luomu
Maidoton
Raakaruoka
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Boostia työpäivään biohakkerin suklaalla!

Tumma ja vahva Biohacker’s Work-raakasuklaa on suunniteltu kognitiivista työtä vaativiin tilanteisiin, kuten opiskeluun tai tietotyöhön. Se sisältää reilun annoksen luonnon omaa superruokaa, metsämustikkaa. Suklaa sisältää myös lion’s manea (siiliorakas) sekä chocamine-uutetta. Siiliorakas on esimerkiksi Aasiassa yleisesti käytetty ruokasieni, ja chocamine on kaakaosta tehty tiiviste, jonka sisältämä teobromiini on suklaassa esiintyvä kofeiinin tapainen stimulantti.

Foodinin raakasuklaa valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaalla. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistetaan, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen.

Kaakaonibs*, kaakaovoi*, kookossokeri*, villi mustikka, Chocamine uute, lion’s mane, vanilja, merisuola, Bacillus Coagulans *=luomu

Valmistusmaa SuomiYksikkö kgYksikköhinta 98,75Paino 0.044kg

Arvioi tuote “Foodin Biohacker’s Suklaa Work 40g” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Foodin on suomalainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Foodinin missiona on ”Parempaa ruokaa paremmalle huomiselle”. Tehdään tänään valintoja, jotka tekevät huomisesta paremman.

Foodinille itse tekeminen on aina ollut kunnia-asia. Panostaessa omaan tuotantoon, Foodin vastaa itse tuotteen reseptiikasta, sekä raaka-aineiden ja tuotantoprosessin laadukkuudesta. Yritys luo työpaikkoja kotikaupunkiinsa Vaajakoskelle, Jyväskylään. Foodin käyttää omalla tehtaallaan tuotteiden valmistuksessa vain ympäristöystävällistä aurinkoenergiaa.

Foodin Biohacker's Suklaa Work 40g

3,95

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.