Wild Nutrition Total Cleanse Programme 28 Days

99,00

  • Food-Grown® menetelmällä valmistettu
  • 100% luonnollinen 28 päivän puhdistusohjelma
  • Sisältää kolme tuotetta

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Tuotekuvaus

Total Cleanse Programme -puhdistusohjelma koostuu kolmesta tuotteesta: Food-Grown® Total Cleanse Complex, Food-Grown® Antioxidant Boost ja Food-Grown® Balance Multi Nutrient. Ohjelmaan kuuluu myös ainutlaatuinen asiantuntijoiden laatima 28 päivän ruokavalio-opas, joka sisältää terveysvinkkejä ja reseptejä.

28 päivää kestävä Total Cleanse Programme –puhdistusohjelmassa painotetaan terveellisiä tasapainoisia aterioita. Wild Nutritionin kehittäjä, ravitsemusterapeutti Henrietta Norton on suunnitellut puhdistusohjelman, joka hyödyntää toiminnallista lääketieteellistä lähestymistapaa kehon biokemian ja solujen terveyden parissa. Ohjelma, joka toimii alusta asti tehokkaasti, ja jolla on pysyviä tuloksia.

Total Cleanse Programme –puhdistusohjelman hyödyt:

  • Hormonaalinen tuki kaikissa elämänvaiheissa
  • Hedelmällisyyden valmistely
  • Ihon kunnon paraneminen
  • Energia ja aineenvaihdunta

Total Cleanse Programme on 28 päivää kestävä, naisille suunnattu puhdistusohjelma. Sen on kehittänyt Henrietta Norton, erityisesi naisten ravitsemukseen erikoistunut ravintoterapeutti. Norton on työuransa aikana nähnyt, kuinka puutteellisesti toimiva kuonanpoisto voi aiheuttaa hormonaalista epätasapainoa, allergioita, depressiota, ahdistuneisuutta sekä iho-ongelmia. Kuona-aineiden kertyminen elimistöön voi olla myös hedelmällisyyteen liittyvien ongelmien ja jopa monien rappeuttavien pitkäaikaissairauksien taustalla.

Tähän haasteeseen Henrietta halusi kehittää Total Cleanse –puhdistusohjelman. Se on tehokkaampi kuin perinteiset detox-kuurit ja mehupaastot, jotka usein tarvitsevat ammattilaisen tuen turvalliseen toteutukseen. Total Cleanse –ohjelma ei vaadi kovaa itsekuria tai nälän näkemistä. Paastoamisen sijaan ohjelma perustuu toimiviksi osoitettuihin ravintoaineisiin, jotka vaikuttavat solutasolla, saavat aikaan pysyviä tuloksia ja vahvistavat sekä kehon että mielen tasapainoa.

Mitä voit odottaa Total Cleanse –ohjelmalta?

Saat huolella suunnitellun päiväohjelman sekä ruokavalio-ohjeet ja jopa valmiin ostoslistan kauppareissua varten. Lisäksi ohjelmassa keskitytään mielen puhdistamiseen sekä liikunnan ja levon tarpeeseen puhdistuskuurin aikana.
Saat myös elämäntapavinkkejä, joita kannattaa noudattaa kuurin jälkeenkin.

Total Cleanse paketti sisältää kolme kehon puhdistusta tukevaa ravintolisää.

  • Total Cleanse Complex: Kehon luontaista puhdistusta tukemaan kehitetty monivitamiinivalmiste sisältää monipuolisen yhdistelmän ravintomuotoisia Food-Grown® vitamiineja ja kivennäisaineita, aminohappoja, yrttejä ja täysruokaa.
  • Antioxidant Boost: Sisältää vitamiineja, mineraaleja, ravinnetiheää täysruokaa ja yrttiuutteita, jotka on koottu yhteen optimoimaan elimistön antioksidanttisuojausta. Antaa lisätukea immuunijärjestelmälle.
  • Balance Multi Nutrient: Vitamiineja ja kivennäisaineita, yrttejä ja täysruokaa sisältävä tuote sopii erinomaisesti tukemaan kehon energiantuotantoa. Lisäksi se auttaa sopeutumisessa stressaavaan elämänvaiheeseen, sillä se sisältää poikkeuksellisen vahvat pitoisuudet B-vitamiineja sekä adaptogeeneja.

Wild Nutrition – 100 % luonnolliset ravintolisät

Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

Wild Nutriotion -sarjan poikkeuksellisen tehokkaan biohyödynnettävyyden takana on yli 50 itsenäistä tutkimusta. Reilun 30 tuotteen sarjasta löytyy räätälöidyt valmisteet eri sukupuolten ja ikävuosien eriäviin ravintoainetarpeisiin.

Food-Grown® Total Cleanse Complex: 3 kapselia päivässä. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Food-Grown® Antioxidant Boost: 2 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Food-Grown® Balance Multi Nutrient: 3 kapselia päivässä. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Paino 0.710kg

Arvioi tuote “Wild Nutrition Total Cleanse Programme 28 Days” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Brittiläinen Wild Nutrition valmistaa aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, ovat ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta.

Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä raakaruokamassassa, jossa ne kasvavat ja sulautuvat erottamattomaksi osaksi ravintoa ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Ravintoaineita ei näin tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

Wild Nutriotion -sarjan poikkeuksellisen tehokkaan biohyödynnettävyyden takana on yli 50 itsenäistä tutkimusta. Reilun 30 tuotteen sarjasta löytyy räätälöidyt valmisteet eri sukupuolten ja ikävuosien eriäviin ravintoainetarpeisiin.

Wild Nutrition Total Cleanse Programme 28 Days

99,00

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.