Ecotools Meikkivoidesivellin

9,50

  • Ekologinen ja vegaanien sivellin
  • Pehmeät harjakset
  • Varsi kestävää bambua

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Biohajoava
Cruelty Free
Luonnollinen
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Loistava sivellin meikkivoiteen levittämiseen. Sopii jämäkästi käteen, mutta tuntuu uskomattoman pehmeältä ja soveltuu tarkkaan meikinlevitykseen.

EcoTools – Ekologiseen ja ympäristöystävälliseen meikkaamiseen!

EcoTools-tuotteita hankkimalla teet luonnon kannalta kestäviä ja ekologisia ratkaisuja meikkaamiseesi. Tuotteet valmistetaan kierrätettävistä, luonnollisista materiaaleista ja ne ovat 100 % vegaanisia. EcoTools-tuotteiden muoviosat ovat kierrätysmuovia, harjojen karvat pehmeää taklonia ja harjanvarret kestävää bambua sekä kierrätettävää alumiinia. EcoTools-tuotteiden valmistaja, Paris Presents, on 1% For The Planet -jäsen, eli yritys, joka lahjoittaa prosentin vuotuisesta myynnistään ympäristöjärjestöille.

Käytä meikkivoiteen levittämiseen.

Valmistusmaa KiinaPaino 0.0207kg

Arvioi tuote “Ecotools Meikkivoidesivellin” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Kaikki Ecotools siveltimet on valmistettu Cruelty Free -harjaksista, kierrätetystä alumiinista ja uusiutuvasta bambumateriaalista.

Tiesitkö tämän brändistä?

EcoTools-tuotteita hankkimalla teet luonnon kannalta kestäviä ja ekologisia ratkaisuja meikkaamiseesi. Tuotteet valmistetaan kierrätettävistä, luonnollisista materiaaleista ja ne ovat 100 % vegaanisia.
EcoTools-tuotteiden muoviosat ovat kierrätysmuovia, harjojen karvat pehmeää taklonia, alumiiniosat kierrätettävää alumiinia. Tuotteiden varret on tehty uudistuvasta bambusta, joka on yksi nopeimmin uusiutuvista kasveista maapallolla. Pakkauksien valmistusmateriaaleihin ei ole kaadettu ainuttakaan puuta, vaan ne koostuvat puuvilla- ja bambukuiduista.

EcoTools-tuotteiden valmistaja, Paris Presents, on 1% For The Planet -jäsen, eli yritys, joka lahjoittaa prosentin vuotuisesta myynnistään ympäristöjärjestöille.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Ecotools Meikkivoidesivellin

9,50

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.