Ecokoti Konetiskitbl Hajusteeton 25 Kpl Lasip.

18,50

  Varasto loppu

  Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

  Luonnollinen

  Tuotekuvaus

  Ecokoti konetiskitabletti on täysin ekologinen ja myrkytön konetiskiaine. Sopii myös kaikkein herkimmille käytettäväksi, sillä konetiskitabletit eivät sisällä eteerisiä öljyjä.

  Ekologiset konetiskitabletit pesevät astiasi tehokkaasti luontoa säästäen sekä samalla pitää hyvää huolta astianpesukoneestasi.

  Lasinen pakkaus sisältää 25 konetiskitablettia, joiden loputtua voit ostaa purkkiin täyttöpakkauksen.

  Käyttö: Huuhtele likaiset astiat ja täytä astianpesukone normaalisti. Aseta yksi konetiskitabletti tiskikoneen pesuainelokeroon tai aterintelineeseen.

  Ecokoti® Konetiskitabletti on täysekologinen, myrkytön ja hajusteeton konetiskiaine. Tabletit eivät sisällä huuhtelukirkasteita eikä niiden sisältämä sooda kerää kalkkeutumia astianpesukoneeseen tai putkistoihin.

  Täysekologinen tuote tarkoittaa sitä, että se sisältää ainostaan luonnon omia kemikaaleja. Tableteissa ei ole ainesosia jotka “räjäyttävät” lian pois tai muita synteettisesti tuotettuja pesutehoa lisääviä kemikaaleja, ne puhdistavat astiat luonnon omilla kemikaaleilla. Koska rasva ei liukene alhaisissa lämpötiloissa suosittelemme käytettäväksi vähintään 50°C pesuohjelmaa. Mikäli käytät alhaisemman lämpötilan pesuohjelmaa, esipese astiat ensin.

  Tee ekologinen huuhtelukirkaste astianpesukoneen huuhteluainelokeroon. 1:2 etikkavesi riittää kirkastamaan astiasi ja puhdistamaan astianpesukonettasi entistä enemmän. Saat täysin ekologisen pesun huuhtelua myöten.

  Valmistusmaa SuomiPaino 0.776kg

  Arvioi tuote “Ecokoti Konetiskitbl Hajusteeton 25 Kpl Lasip.” ensimmäisenä

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Ehkä joku kysymys vielä jäi?

  Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

  Varaa konsultaatio Kysy

  Tiesitkö tämän brändistä?

  Ecokoti on pieni suomalainen perheyritys Varkaudesta, jolle luonto on sydämen asia. Ecokodin ideologiana on tärkeiden arvojen noudattaminen ja luonnonmukaisten tuotteiden valmistaminen. Ecokodille tärkeitä arvoja on mm. kotimaisuus, kierrätys, asiakastyytyväisyys, ympäristöystävällisyys, sekä luonnon ja eläinten suojelu. Ecokodin tuotteet ovat ekologisia ja myrkyttömiä. Osa tuotteista on hajusteettomia, soveltuen hyvin myös allergiakoteihin.

  Viimeksi katsomasi tuotteet

  Ecokoti Konetiskitbl Hajusteeton 25 Kpl Lasip.

  18,50

  Varasto loppu

  Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.