Cleansing Oil dé-Maq 100ML

52,00

  • Biodynaamista kristallikosmetiikkaa
  • Vallankumouksellinen puhdistusöljy
  • Sopii kaikille ihotyypeille
100% luonnollinen
Biohajoava
Cruelty Free
Ekosertifioitu
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Ihoa elävöittävä sekoitus korkealaatuisia luomu- ja biodynaamisia öljyjä sekä kasviuutteita. Tämä vallankumouksellinen puhdistusöljy auttaa normaalia ja kuivaa ihoa säilyttämään optimaalisen kosteuden sekä tasapainottamaan rasvaista ja sekaihoa.

Poistaa meikin ja epäpuhtaudet hellävaraisesti, jättäen ihon sileäksi, hehkuvaksi ja ravituksi.

Tuotteen sisältämät luomu- ja biodynaamiset kasviuutteet:
Rypäleensiemenöljy
Jojobaöljy
Seesaminsiemenöljy
Avokadoöljy
Spelttiöljy
Kaktusviikunansiemenöljy
Bulgarian ruusuöljy
Frankincense öljy

Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Squalane (derived from olives), Persea Gratissima (Avocado) Oil, Opuntia Ficus Indica (Prickly Pear) Seed Oil, Boswellia neglecta (Frankincense) Resin Oil, Triticum Spelta (Spelt) Seed Oil, Tocopherol (Vitamin E), Rosa Damascena (Rose) Flower Oil.
Natural constituents of essential oils: Citronellol, Geraniol, Linalool, Eugenol, Farnesol.

Kostuta vanulaput lämpimällä vedellä, lisää muutama tippa De-Maq-puhdistusöljyä ja levitä ylöspäin suuntautuvilla liikkeillä kaulalle ja kasvoille. Toista tarvittaessa, jotta kaikki saasteet, meikit ja epäpuhtaudet lähtevät.

Kaikki AEOS-tuotteet ovat erittäin tiivistetyssä muodossa. Pieni määrä tuotetta riittää pitkälle.

Pakkauskoko 100mlValmistusmaa Yhdistynyt kuningaskuntaPaino 0.146kg

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

AEOS tulee sanoista Active Energised Organic Skincare, eli vapaasti suomennettuna jotakuinkin aktiviinen energisoitu luomu ihonhoito. Ja sitä AEOS kirjaimellisesti onkin.

AEOS on futuristinen, vallankumouksellinen ja huippulaadukas luonnonkosmetiikkasarja Iso-Britanniasta. Kauneusrintamalla AEOS erottuu massasta ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan positiivisesti yllättäen. Samassa paketissa on biodynaamisesti viljeltyjä luomuraaka-aineita, energisoitua vettä ja kirsikkana kakun päällä (tai tässä tapauksessa ametistina voidepurnukan päällä) – kyllä, ihania kristalleja! Kauneustoimittajien ylistämä ja kymmeniä palkintoja kahminut AEOS on kaunis ja minimalistinen kosmetiikkasarja. Nämä esteettiset putelit sopivat myös tarkan tyylisilmän omaavan sisustajan kylpyhuoneeseen.

Cleansing Oil dé-Maq 100ML

52,00