Botanicals 4 Life Echina & Olive -uute 50 ml

13,60

  • Ainutlaatuinen kolmoisuuttamisprosessi
  • Sisältää vastustamattomia yrttejä
  • Tiivistettynä voimakkaita antioksidantteja

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

100% luonnollinen
Maidoton
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Botanicals 4 Life Echinacea- ja oliivinlehtiuute.

Echinacea- ja oliivilehtiuutteessa yhdistyvät laajasti tutkittu echinacea purpurea, eli punahattu, ja muinainen oliivinlehtiuute. 

Tämä yhdistelmä sisältää tiivistettyjä määriä voimakkaita antioksidantteja, polyfenoleja, flavonoideja ja muita keskeisiä ravintoaineita, mukaan lukien oliivilehden aktiivisen yhdisteen oleuropeiinin.

Botanicals 4 Life Echina & Olive -uute on korkealaatuinen yrttiuute

Botanicals 4 Life käyttää ainutlaatuista kolmoisuuttamisprosessia, jossa käytetään sekä alkoholia että kylmää vettä, jolloin maksimoidaan tärkeimpien ravintoaineiden kirjo. Uuttamisen kolmannessa vaiheessa alkoholi haihdutetaan pois ja korvataan glyserolilla. Kasvisglyseriinillä on alhainen glykeeminen indeksi ja se toimii luonnollisena säilöntäaineena.

Uute on pakattu lasiseen pulloon, jossa mukana on helppokäyttöinen pipetti. Uutetta voidaan ottaa suoraan kielen alle tai sekoittaa pieneen määrään vettä.

Tutustu myös Mushrooms 4 Life – adaptogeenisiin sienituotteisiin:
https://pur-kauppa.fi/adaptogeeniset-sienet-ja-niiden-kaytto/

Säilytys:

Viileässä ja kuivassa paikassa, suojassa auringonvalolta.

Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta.

Kierrätys:

Pullo lasinkeräykseen, korkki sekajätteeseen

Botanicals 4 Life

Botanicals 4 Lifen tinktuurat sisältävät vastustuskykyä tukevia yrttejä uutettuna miellyttävän makuiseen kasviglyseroliin. Botanicals 4 Life käyttää ainutlaatuista kolmoisuuttamisprosessia, jossa käytetään sekä alkoholia että kylmää vettä, jolloin maksimoidaan tärkeimpien ravintoaineiden kirjo. Uuttamisen kolmannessa vaiheessa alkoholi haihdutetaan pois ja korvataan glyserolilla. Kasvisglyseriinillä on alhainen glykeeminen indeksi ja se toimii luonnollisena säilöntäaineena.

Botanicals 4 Life:n perustivat naturopaatit Ben Shouler ja Graham Botfield, jotka ovat myös Mushrooms 4 Life -yrityksen perustajia. Heidän tehtävänsä on laajentaa korkealaatuisten yrttilisien saatavuutta suuremmalle väestölle. Tuotteissa käytetään vain laadukkaimpia raaka-aineita ja uuttomenetelmiä parhaiden ravinnepitoisuuksien saavuttamiseksi, mikä auttaa ihmisiä elämään terveellisempää elämää.

Tutustu lisää Botanicals 4 Lifeen:

Home – Botanicals 4 Life

Seuraa Botanicals 4 Life -brändiä sosiaalisessa mediassa:       

 Botanicals4life (@botanicals4life) • Instagram-kuvat ja -videot

Botanicals4Life | Facebook

Uute on pakattu pulloon, jossa mukana on helppokäyttöinen pipetti. Uutetta voidaan ottaa suoraan kielen alle tai sekoittaa pieneen määrään vettä.

Aikuisille 1-2 annosta (1 ml pipetti) kolme kertaa päivässä tai ammattilaisen ohjeistuksen mukaisesti.

Paino 0.227kg

Arvioi tuote “Botanicals 4 Life Echina & Olive -uute 50 ml” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Botanicals4Lifen tinktuurat sisältävät vastustuskykyä tukevia yrttejä uutettuna miellyttävän makuiseen kasviglyseroliin. Botanicals 4 Life käyttää ainutlaatuista kolmoisuuttamisprosessia, jossa käytetään sekä alkoholia että kylmää vettä, jolloin maksimoidaan tärkeimpien ravintoaineiden kirjo. Uuttamisen kolmannessa vaiheessa alkoholi haihdutetaan pois ja korvataan glyserolilla. Kasvisglyseriinillä on alhainen glykeeminen indeksi ja se toimii luonnollisena säilöntäaineena.

Botanicals 4 Life Echina & Olive -uute 50 ml

13,60

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.