Terapeuttiset E-tipat 15 ml

28,90

  Varasto loppu

  Tuotekuvaus

  Helppokäyttöisessä muodossa olevaa E-vitamiinia solujen rakennusaineeksi ja terveydelle hyväksi.

  Biomedin Terapeuttisista E-tipoista saat päiväannoksen hyvin imeytyvää E-vitamiinia helppokäyttöisessä muodossa. Sen voi sekoittaa esimerkiksi nesteen joukkoon tai tiputtaa kielen alle, jolloin tipat sopivatkin hyvin nielemisvaikeuksista kärsiville. Tuote on allergiatestattu ja turvallinen käyttää.

  Päiväannoksessa on 67 mg E-vitamiinia, joka on tärkeä rakennusaines solukalvoille ja joka toimii antioksidanttina suojaten elimistön monityydyttymättömiä rasvahappoja vapailta radikaaleilta ja hapettumiselta. E-vitamiinin tarve kasvaa joidenkin sairauksien aikana, toipilaana ja lisäksi sen tarvetta lisäävät yksipuolinen ravinto tai dieetti sekä laihdutuskuurit. Vaikka kyseessä onkin rasvaliukoinen vitamiini, poistuu E-vitamiini silti nopeasti kehosta ja siksi sitä tarvitaan jatkuvasti lisää.

  Ohjeenmukainen annostus riittää jopa 108 päivään!

  Biomed Oy on vuodesta 1982 alkaen kehittänyt ja valmistanut ravitsemushoitoihin soveltuvia ravintolisiä ja erikoisvalmisteita. Biomedin toimintaperiaatteena on pitkäjänteinen yhteistyö eri tutkimuslaitosten, yliopistojen ja käytännön lääkäreiden kanssa sekä eri alojen tietotaidon hyödyntäminen tuotteiden kehittämisessä. Biomed tunnetaan laadukkaista, tehokkaista ja yksilöllisistä tuotteista.

  E-vitamiini (d-alfatokoferoliasetaatti), kylmäpuristettu neitsytoliiviöljy.

  Laktoositon

  Päiväannos (5 tippaa) sisältää: E-vitamiinia 67 mg (100 iu) _-TE† (558 %). Riittoisuus 108 päivää annostusohjeella.

  Annostusohje lapsille:
  0,5-3 -vuotiaille 1 tippa päivässä. 3-10 -vuotiaille 3 tippaa päivässä.

  / vuorokausiannos (5 tippaa)
  E-vitamiinia (mg), 67 (558 %*)
  * = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta

  Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskuntaYksikkö LitresYksikköhinta 1926.67Paino 0.023kg

  Arvioi tuote “Terapeuttiset E-tipat 15 ml” ensimmäisenä

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  PUR:in henkilökunta suosittelee

  E-tipat helposti annosteltavina ja hyvin imeytyvinä tippoina. E-vitamiini on tärkeä antioksidantti, joka suojaa kehon soluja vapailta radikaaleilta. Sillä on myös tulehdusta alentava vaikutus!

  Ehkä joku kysymys vielä jäi?

  Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

  Varaa konsultaatio Kysy

  Tiesitkö tämän brändistä?

  Suomalainen Biomed on vuodesta 1982 alkaen kehittänyt ja valmistanut ravitsemushoitoihin soveltuvia ravintolisiä ja erikoisvalmisteita. Biomedin toimintaperiaatteena on pitkäjänteinen yhteistyö eri tutkimuslaitosten, yliopistojen ja käytännön lääkäreiden kanssa sekä eri alojen tietotaidon hyödyntäminen tuotteiden kehittämisessä.
  Biomed tunnetaan laadukkaista, tehokkaista ja yksilöllisistä tuotteista. Terapeuttiset tipat ovat hyvinimeytyviä ja allergikoille sopivia.

  Terapeuttiset E-tipat 15 ml

  28,90

  Varasto loppu