Biomed C8-Jauhe Maustamaton MCT-Jauhe 250 g

36,90

  • Ketogeeninen MCT-jauhe
  • Ylläpitää ja syventää ketoosia
  • Valmistettu kookosöljystä

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Tuotekuvaus

C8-jauhe on ketogeeninen MCT-jauhe, joka ylläpitää ja syventää ketoosia eli tilaa, jossa elimistö polttaa rasvaa energiaksi.

Sisältää kapryylihappoa, joka on keskipitkä rasvahappo (C8). Biomedin C8-jauheessa on vain kahta ainesosaa eikä mitään ylimääräistä. Itse kapryylihappo (C8) on peräisin filippiiniläisestä kookosöljystä. Koska mitään öljyä ei pysty sellaisenaan kuivaamaan, tarvitaan jotain avuksi jotta saadaan öljy pysymään jauhemuodossa. Tähän Biomed käyttää akaasiakuitua, joka on liukoinen kuitu ja hyödyllinen vatsalle.

Jauhemuodossa oleva kapryylihappo on myös vatsalle huomattavasti helpompi kuin nestemäinen öljy. Nestemäinen öljy voi sekoittaa monelta vatsan, mutta jauhe on paljon paremmin siedetty. Jauheena se myös liukenee täysin sekä kylmiin että kuumiin juomiin.

Erityisesti ketogeenistä ruokavaliota noudattavien keskuudessa MCT:t ovat suosiossa. Elimistö muuntaa MCT-rasvahappoja ketoneiksi helpommin kuin mitään muuta. MCT:n nauttiminen helpottaa siis itse ketoosiin pääsemistä ja siellä pysymistä jopa ratkaisevan paljon.

Kuinka C8-jauhetta käytetään?
Lisää 1-2 mitallista C8-jauhetta mihin tahansa juomaan tai ruokaan. Jauhe on itsessään mauton, mutta tuo täyteläisyyttä mihin tahansa sitä laittaa.

Vinkkejä

  • Kokeile korvata mahdollinen kahvimaito C8-jauheella
  • Jos noudatat puolipaastoa (eli ruokailet vain 12-20 välillä), voit tehostaa paastovaikutusta nauttimalla C8-jauhetta aikana jolloin et syö muuta
  • Korvaa aamukahvi tekemällä aamun voimajuoma Biomedin maustetusta luuliemestä ja C8-jauheesta
  • Parhaan hyödyn C8-jauheesta saat kun karsit hiilihydraatteja ja suosit proteiini-rasvavoittoista ruokavaliota

Kapryylihappo (kookoksesta) [muu kuin EU], akaasiakuitu.

1 mitallinen (10 g) päivässä nesteeseen sekoitettuna. Voit lisätä jauheen kylmiin tai kuumiin nesteisiin tai ruokaan/leivonnaisiin.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Ainesosa
Per annos
% VSV*

Ravintosisältö 10 g / 100 g
Energiaa: 68 Kcal / 684 Kcal / 286 kJ / 2862 kJ
Rasva: 7 g / 70 g
josta tyydyttynyttä 7 g / 70 g
Hiilihydraatit: 0 g/ 0 g
josta sokereita 0 g / 0 g
Kuitu: 2,5 g / 24,9 g

Yksikkö kgYksikköhinta 147,6Paino 0.334kg

Arvioi tuote “Biomed C8-Jauhe Maustamaton MCT-Jauhe 250 g” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Suomalainen Biomed on vuodesta 1982 alkaen kehittänyt ja valmistanut ravitsemushoitoihin soveltuvia ravintolisiä ja erikoisvalmisteita. Biomedin toimintaperiaatteena on pitkäjänteinen yhteistyö eri tutkimuslaitosten, yliopistojen ja käytännön lääkäreiden kanssa sekä eri alojen tietotaidon hyödyntäminen tuotteiden kehittämisessä.
Biomed tunnetaan laadukkaista, tehokkaista ja yksilöllisistä tuotteista. Terapeuttiset tipat ovat hyvinimeytyviä ja allergikoille sopivia.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Biomed C8-Jauhe Maustamaton MCT-Jauhe 250 g

36,90

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.