4-Legs Jauhe 450 g

49,50

  Varasto loppu

  Maidoton

  Tuotekuvaus

  Eläinten maitohappobakteereja vastustuskyvyn parantamiseen ja ruoansulatuksen tehostamiseen.

  Eläinten luonnollista vastustuskykyä tukevia maitohappobakteereita. Allergiatestattu tuote sisältää suuren määrän (yhteensä 180 miljardia) eläviä bakteereita, jotka tukevat eläimen vastustuskykyä, parantavat suoliston hyvinvointia ja ruoansulatusta. Samalla ravinnosta saadut ravintoaineet imeytyvät paremmin ja tehostavat emojen maidontuotantoa. Tuote sopiikin myös imettäville ja tiinneille eläimille.

   

  Biolatte-ravintolisät

  Biolatte Oy:n perustaja Yves Delatte on tutkinut maitohappobakteereita ja terveyteen liittyviä asioita jo 1970-luvulta lähtien. Hänen työnsä tuloksia on julkaistu monissa maissa ja niitä ovat hyödyntäneet monet tutkijat. Biolattella ollaan ylpeitä siitä, että he ovat edelläkävijöitä tällä alalla. Yritys ei ainoastaan luo uutta teknologiaa ja uusia tuotteita, vaan heillä on uusi lähestymistapa terveyden ja sairauksien ymmärtämiseen.

  Biolatte Oy valmistaa vain maitohappobakteeri-, Sc. boulardii- ja entsyymituotteita. Tärkeänä pidetään sitä, että tuotteisiin ei sekoiteta ylimääräisiä ”cocktaileja”, sillä Biolatte haluaa pitää tuotteiden tehon mahdollisimman hyvänä. Käytössä on ainoastaan tunnettuja mikro-organismipankkien virallisesti rekisteröityjä ja testattuja bakteerikantoja. Yhteistyötä Biolatte tekee ainoastaan merkittävien tieteellisten laboratorioiden kanssa, jotka noudattavat GMP- standardeja.

  Maltodekstriini, mikrokiteinen selluloosa, maitohappobakteerit, entsyymit.
  4-Legs 450g sisältää 180 miljardia (1,8x10E11 cfu) maitohappobakteeria.

  Laktoositon.

  Suosituksen mukaan pitkäaikaiseen, kuuriluontoiseen käyttöön.

  2-6g (1-3 tl) sekoitetaan nisäkkäiden kosteaan ruokaan tai veteen. Paketissa on annoslusikka.

  Minimi annostusta suositellaan ylläpitämään luonnollista vastuskykyä. Suolisto-ongelmien hoitoon käytetään neljä grammaa päivässä ja annostusta voidaan tarvittaessa nostaa kuuteen grammaan päivässä. Annostelun määrään vaikuttaa myös eläimen koko. Autoimmuunisairauksista kärsiville eläimille suositellaan aloitettavaksi kahdella grammalla päivässä ja annostusta nostetaan vähitellen eläimen reaktioita seuraten.

  / vuorokausiannos (2 g / 6 g)
  Maitohappobakteereja 8 x 10E8 CFU / 2,4 x 10E9 CFU
  Entsyymejä 24000 u / 72000 u

  Yksikkö KilogramsYksikköhinta 109.89Paino 0.547kg

  Näitä et ainakaan löydä

  Laktoosia

  maissia

  maitoa

  papuja

  pähkinää

  soijaa

  sokeria

  tärkkelystä

  viljaa

  Arvioi tuote “4-Legs Jauhe 450 g” ensimmäisenä

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Ehkä joku kysymys vielä jäi?

  Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

  Varaa konsultaatio Kysy

  Tiesitkö tämän brändistä?

  Biolatte Oy valmistaa vain maitohappobakteeri-, Sc. boulardii- ja entsyymituotteita. Yritys pitää tärkeänä, että tuotteisiin ei sekoiteta ylimääräisiä ”cocktaileja”, pitääkseen tuotteensa tehon mahdollisimman hyvänä. Biolatten tuotteissa käytetään ainoastaan tunnettuja mikro-organismipankkien virallisesti rekisteröityjä ja testattuja bakteerikantoja. Yritystä voidaan pitää edelläkävijänä maitohappobakteerien tuotannossa. Biolatte ei ainoastaan luo uutta teknologiaa ja uusia tuotteita, vaan heillä on uusi lähestymistapa terveyden ja sairauksien ymmärtämiseen.

  4-Legs Jauhe 450 g

  49,50

  Varasto loppu