Arctic Warriors Mahti Geelishotti 10x4g

14,90

  • Sisältää väinönputkea ja nokkosta
  • Vastustamattomia yrttejä!
  • Herkullinen ja vitamiinirikas superfood

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

100% luonnollinen
Maidoton
Vegaaninen

Tuotekuvaus

MAHTI -geelishotti sisältää väinönputkea ja nokkosta. Kasviglyseroliin uutettu geelishotti on 100% luonnontuote suoraan Suomen Lapista.

Nokkonen tuo mukanaan eliksiiriin tarvittavan tujauksen A-vitamiinia, K1-vitamiinia, fosforia, kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, rautaa ja sinkkiä.

Kätevissä annospakkauksissa olevat shotit kulkevat helposti mukana.

Arctic Warriors –shoteissa on käytetty puhtaita Lapin yrttejä: ruusunjuurta, väinönputkea ja nokkosta, joiden vaikuttavat aineet kehittyvät erityisen voimakkaiksi Lapin yöttömässä yössä. Tuotteet ovat tutkitusti puhtaita luonnontuotteita, joissa ei ole mitään ylimääräistä vaan pelkkiä tehoaineita. Lisäksi ne maistuvat hyviltä!

Kasviglyseroli, nokkonen, väinönputki, pohjoinen maariantuoksuheinä

Helppo käyttää: nautitaan sellaisenaan.

Valmistusmaa SuomiYksikköhinta 1.49Paino 0.06kg

Arvioi tuote “Arctic Warriors Mahti Geelishotti 10x4g” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Ei, mutta pakkauksessa lukevaa päivittäistä saantisuositusta on suositeltavaa noudattaa.

Mahdissa ei käytetä kasvien kukkivia osia vaan väinönputken juuria sekä nokkosen lehtiä. Nokkonen on erinomainen hoitamaan astamaattisia ja allergisia oireita. Väinönputki on erittäin antibakteerinen yrtti. Tuotteemme sopivat siis pääsääntöisesti allergisille. Toki olemme jokainen yksilöitä ja yksilölliset reaktiot voivat vaihdella. Voit kokeilla tuotteidemme sopivuutta pienellä määrällä, esim. aluksi vain puoli shottia.

Mahti on todella oiva tuote kohottamaan myös lasten vastustuskykyä. Se soveltuu erittäin hyvin myös pienemmille lapsille vuoden ikäisestä ylöspäin. Taaperoikäiselle riittää teelusikan kärjellinen. Hieman isommalle voi jo antaa puolikkaan annoksen. Koululaiselle menee jo kokonainen annos kerran päivässä tai aamulla puolikas ja illalla puolikas.

Tiesitkö tämän brändistä?

Lapin alkuperäisissä kasveissa ja villiyrteissä asuu ihmeellinen voima. Yötön yö ja arktiset kasvuolosuhteet luovat kasveihin tehoaineita, jotka eivät olet kopioitavissa. Arktinen superfood on meidän oma salainen aseemme arjen ankeutta vastaan! Arctic Warriors –shoteissa on käytetty puhtaita Lapin yrttejä: ruusunjuurta, väinönputkea ja nokkosta. Kotimaiset tuotteet ovat 100% luonnollisia, niihin ei ole lisätty mitään ylimääräistä. Lisäksi ne maistuvat hyviltä! Luonnollista hyvinvointia herkullisessa ja helppokäyttöisessä muodossa.

Arctic Warriors Mahti Geelishotti 10x4g

14,90

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.