PUR-puhdistuskuuri

8.1.2015 | PUR toimitus

Kohti puhtaampaa kehoa ja tehokkaampaa aineenvaihduntaa!

Elimistön toimintaprosessit eivät juurikaan ole muuttuneet sitten kivikauden,
mutta nykyinen länsimainen ruokavalio poikkeaa merkittävästi ravinnosta jota olemme syöneet silloin kun nykyinen geeniperimämme on muodostunut.Eineksillä ja teollisesti prosessoidulla ruoalla kyllästetty nykyruokavalio usein sisältää vain vähän sulamatonta kuitua, kuten kasviksia, kokojyväviljaa, marjoja ja hedelmiä mutta toisaalta runsaasti eläinproteiinia, maitotuotteita, sokeria, lisäaineita, valkojauhotuotteita ja huonoja rasvoja. Tämän seurauksena elimistö ei saa kaikkia tarvitsemiaan ravintoaineita, ja sen kyky poistaa kuona-aineita heikkenee.Liikunnan puute, stressi, ravinnon lisäaineet ja ilmansaasteet edelleen haittaavat kuonanpoistojärjestelmämme toimintaa. Sitä rasittavat myös lääkeaineet, ehkäisyvalmisteet, tupakansavu, alkoholi, kahvi, virvoitusjuomat ja jopa kaikki se, mitä laitamme ihollemme.Vaikka söisi terveellisesti oikeita aineita yhdistellen ja ruuansulatus tuntuisi toimivan, aineenvaihdunta ja kuonanpoisto saattavat ylläolevien tekijöiden seurauksena takkuilla. Ravinto voi viipyä suolistossa jopa useita päiviä, mikä aiheuttaa kehon kuonaantumista. Haitalliset aineet imeytyvät takaisin elimistöön, aiheuttaen mm. päänsärkyä, nivelsärkyä, ummetusta ja ripulia. Kuona-aineiden kertymisestä elimistöön voi seurata myös ihottumaa, väsymystä, ruuansulatus- ja sappivaivoja, jatkuvia infektio-oireita, sekä suoliston bakteerikannan häiriötiloja.

Elimistön kevyt puhdistaminen eli detox tarkoittaa hellävaraista kuuria, jonka tarkoituksena on oikeanlaisen ravinnon ja elämäntapojen avulla auttaa elimistöä löytämään parempi tasapaino.

PURin puhdistuskuurin avulla voit auttaa elimistöä poistamaan kertyneitä kuona-aineita ja tukea elimistön normaalin toiminnan palauttamista.

Se voidaan toteuttaa tavallisen arjen keskellä. Kuurin jälkeen olo on energinen ja elinvoimainen, unen laatu parempaa, mieli sekä usein kehokin kevyempi ja virkeämpi. Myös iho virkistyy ja vaikuttaa heleämmältä.

pur-puhdistuskuuri

Asiantuntijoiden suunnittelemaa viherjuomaa

Ravintoasiantuntijoiden tarkoin suunnittelemat puhdistuskuurit:

i) Hellävärainen detox: Hellävarainen, 10 päivän mittainen kuuri, jonka tarkoituksena on tukea elimistön normaalin toiminnan palauttamista oikeanlaisen ravinnon ja elämäntapojen avulla. Kuurin aikana syödään terveellistä ravintoa eikä ole tarkoitus tuntea nälkää. PURin puhdistuskuurissa pyritään sisäelinten toiminnan tehostamiseen ravitsemalla niitä ja keventämällä niiden työtaakkaa.

Paketti sisältää asiantuntijoidemme suunnitteleman viherjuomajauhesekoituksen, aamiaissekoituksen, PUR näkkileivän, sekä ohjeet puhdistusta tukevan ruoan valmistamiseen.

Paketin hinta 80e/ 10 päivän annos

ii) Hellävarainen Detox Plus: Jos henkilö ei ole aiemmin tehnyt puhdistusohjelmaa, on ylipainoinen, tai hänellä epäillään kovaa kuormittumista, pakettiin suositellaan lisänä Ultra Inflamax lisäravinnetta, joka mahdollistaa turvallisen ja mahdollisimman lempeän puhdistumisen.

Hinta 120e/ 10 päivän annos

iii) Nestemäinen detox: 6 päivän kuuri, jossa nautitaan smoothieja ja mehuja sekä puhdistusta tukevia lisäravinteita. Kun kiinteä ruoka puuttuu, puhdistusprosessi vilkastuu. Mahdollisten voimakkaampien sivuoireiden vuoksi tätä suositellaan vain aiemmin puhdistuskuurin tehneille.

Peruspaketti sisältää asiantuntijoidemme suunnitteleman viherjuomajauhesekoituksen, aamiaissmoothiesekoituksen, proteiinisekoituksen, Ultra Inflamax lisäravinteen, ohjeet puhdistuksen toteuttamiseen sekä juomareseptit.

Paketin hinta 110e/6 päivää

iv) PUR tarjoaa myös all-inclusive nestemäisen detoxpaketin, joka sisältää viherjuomajauhesekoituksen, aamiaissmoothiesekoituksen, proteiinisekoituksen, Ultra Inflamax lisäravinteen, ohjeet puhdistukseen sekä 5 smoothieta ja mehua päivässä, jotka ovat joko noudettavissa PURista aamuisin, tai kuljetetaan työpaikalle tai kotiin.

Paketin hinta 250euroa/6 päivää
– nouto PUR

Paketin hinta 315euroa/6 päivää
– toimitus Helsingin keskustan alueelle. Pidemmistä toimituksista lisämaksu

PUR-smoothie

Tilaa puhdistuskuuri

Tilaa puhdistuskuuri joko lähettämällä sähköpostia info@pur-kauppa.fi tai soittamalla 029 3400 261.

Voit tilata PUR puhdistuskuurin myös paikkakunnasta riippumatta kotiisi,
jolloin hintaan lisätään postin toimituskulut.

Kysyttävää?
Lähetä sähköpostia info@pur-kauppa.fi
tai soita 029 3400 261.

Kuvat on ottanut Vilma Peltonen, jonka kokemuksia PUR Puhdistuskuurista voit lukea täältä:
http://vilmap.com/avainsanat/puhdistuskuuri/