Kuinka OSI Magnesium toimii?

6.11.2019 | PUR toimitus

Toisin kuin monet muut magnesiumlisät, OSI on transdermaalinen eli ihon läpi kulkeutuva magnesiumlisä. OSI Magnesium levitetään suoraan iholle, josta se imeytyy. Tällä tavalla magnesium pystyy saavuttamaan vaikeasti tavoitettavat kudokset ja solut.

Miten transdermaalinen imeytyminen vaikuttaa?

Ihmisen iho muistuttaa paksua kangaskerrosta. Ensi silmäyksellä se näyttää läpäisemättömältä, mutta todellisuudessa se on täynnä pieniä huokosia, jotka ovat väyliä alla oleviin syvempiin kerroksiin. Nämä huokoset mahdollistavat aineiden imeytymisen ihon kautta.

Transdermaalisten valmisteiden käyttömahdollisuudet ovat laajat. Transdermaaliset ravintolisät helpottavat aktiivisten ainesosien imeytymistä eikä niiden ei tarvitse kulkea ruuansulatuksen kautta. Tämä transdermaalisten ravintolisien ominaisuus tekee niistä suositun hoitomuodon, koska ne eivät häiritse vatsaa tai muita kehon elimiä. Perinteiset valmisteet, kuten kapselit ja pillerit, voivat toisissa tapauksissa olla haasteellisia, koska ne kulkeutuvat vatsan kautta, missä ne voivat laimentua mahahappojen takia, tai ruoansulatusentsyymit voivat radikaalisti heikentää niiden vaikutusta. Transdermaaliset aineet voidaan myös kohdistaa suoraan ongelma-alueille täsmähoidoksi.

Mitkä ovat transdermaalisten aineiden hyödyt?

Imeytymällä ihon läpi transdermaaliset valmisteet voivat päästä vaurioituneille alueille menettämättä isoa osaa niiden vaikuttavista aineista. Koska transdermaaliset valmisteet eivät kulkeudu maksan tai vatsan läpi, niillä ei yleensä ole minkäänlaisia vakavia tai edes lieviä sivuvaikutuksia. Asiantuntijat ja tutkijat ovat yhä vakuuttuneempia, että transdermaaliset ratkaisut voivat tarjota tehokkaamman vaihtoehdon perinteisemmille menetelmille. Transdermaalisten menetelmien, kuten iholaastarien, käyttö helpottaa mm. lääkkeiden ajankohtaista ja johdonmukaista antamista.

Miten tiedämme, että OSI Magnesium oikeasti toimii?

Iholaastarit ovat yleisesti käytetty lääkinnällinen menetelmä tarvittavien aineiden saamiseksi kehoon. Niitä käytetään laajasti ja niitä on saatavana apteekeista ympäri maailmaa. OSI Magnesium toimii samalla todistetun tehokkuuden periaatteella.

Mistä OSI:n magnesium on peräisin?

OSI magnesium on ainutlaatuista, koska se kerätään 1500–2000 metrin syvyydestä muinaisesta Zechsteinin merestä. Zechsteinin meri on esihistoriallinen meri, joka sijaitsee piilossa tuhansien metrien syvyydessä maankuoren alla. Zechstein tarjoaa puhtaan magnesiumkloridin lähteen. Sijaintinsa vuoksi magnesium on ollut suojassa nykyajan negatiivisilta ympäristövaikutuksilta ja saasteilta ja säilynyt alkuperäisessä energeettisessä tilassaan. Farmaseuttisesti puhdas ja erittäin energisoitunut mineraali louhitaan käyttämällä bioteknologisia menetelmiä.

Lähde: osimagnesium.com