Esittelyssä Kahina, JMO, Hurraw ja Mōksa

18.11.2014 | PUR toimitus

Kahina-tuotteet

Kahina Giving Beauty -sarja

PURiin on jälleen kerran rantautunut kutkuttavia kosmetiikkauutuuksia, jotka täyttävät laatutietoisimmankin kuluttajan vaatimukset.

Kahina Giving Beauty

Ensimmäisenä uutuuksista mainittakoon Kahina Giving Beauty -sarja, joka on todellista (luonnon)kosmetiikan luksusta ja mainio lahjaidea laatua ja ripauksen ylellisyyttäkin arvostavalle henkilölle! Newyorkilainen sarja perustuu luonnonkosmetiikan tämän hetken kiistattomasti kirkkaimpaan tähteen, arganöljyyn. Katharine L’heureux:n elinikäinen tavoite kehittää “luonnollinen ihonhoito joka toimii” huipentui viimein matkalla Marokkoon, missä hän tutustui arganöljyn tehokkuuteen. Yhteistyössä luonnonkosmetiikkaan erikoistuneen kemistin kanssa hän kehitti Kahina-sarjan toteuttaakseen unelmansa yksinkertaisista, tyylikkäistä ja supertehokkaista luonnollisista ihonhoitotuotteista. Tuotesarjan kirkastava seerumi ja kosteuttava kasvosuihke ovat olleet kauneusmaailman kohuttuimpia juttuja! Sarjaan voi tutustua tarkemmin täällä: http://kahina-givingbeauty.com/

Toimivat, tarkan raaka-ainesyynin läpäisevät hiustenhoitotuotteet

Olemme pitkään metsästäneet kaupallemme luonnollista hiustenhoitosarjaa, joka todella toimii vaativammillekin hiuksille (kuten allekirjoittaneella). Nyt se on tässä – John Master’s Organicsin hiustenhoitosarja on kansainvälisesti arvostettu ja lukuisia palkintoja kahminut sarja, jota ei toistaiseksi ole monestakaan paikasta Suomesta vielä saatavilla. Tuotteet ovat jonkun verran ns. “perussarjoja” arvokkaampia, mutta ainesosat ovat huippuluokkaa ja tulokset vertaansa vailla. Tuotesarjan on kehittänyt newyorkilainen kampaaja John Masters, joka kyllästyi työskentelemään jatkuvasti kemikaalien ja synteettisten aineiden parissa. Hän myös perusti Yhdysvaltojen ja kenties maailman ensimmäisen “Clean Air” -salongin. Nyt yli 20 vuotta jatkunut työ laadukkaan ja mahdollisimman luonnollisen hius- ja kauneudenhoitosarjan kehittämiseksi tuo ulottuvillesi ainutlaatuisia tuotteita.
John-Masters-Organics-Shampoot

John Masters Organics Shampoo -valikoimaa

John Mastersin selkeät vaatimukset ovat:1. Kaikissa tuotteissa tulee olla 70-100 % luomuviljeltyjä raaka-aineita
2. Tuotteet eivät saa sisältää Sodium Lauryl tai Laureth Sulfatea, parabeeneja, Diethanolamineja, Monoethanolamineja eivätkä Triethanolamineja
3. Geenimanipuloidut raaka-aineet ovat kiellettyjä
4. Tuotteita ei testata eläimillä
5. Tuotteet eivät saa sisältää synteettisiä väriaineita, hajusteita ja täyteaineita
6. Kasviuutteiden ja eteeristen öljyjen tulee olla luomuviljeltyjä aina kun mahdollista
7. Eteeristen öljyjen tulee olla höyrytislattuja eikä uutettu propyleeniglykolin avulla, joka tuhoaa öljyjen vaikutuksen
8. Kasviöljyjen tulee olla kylmäpuristettuja
9. Kaikkien raaka-aineiden tulee olla todistetusti hyödyllisiä hiuksille tai iholle
10. Villinä kasvavien raaka-aineiden kerääminen ei saa vahingoittaa ympäristöä
11. Raaka-aineiden tulee olla mahdollisimman biohajoaviaAinesosat John Masters-tuotteisiin on valittu parhaista lähteistä ympäri maailman. Villinä kasvaneiden kasvien kylmäpuristetuilla ja höyrytislatuilla uutteilla voidaan tarjota parasta ihollesi ja hiuksillesi. “Vain maailman hienoin kasvitiede voi tuottaa maailman hienoimmat tuotteet”, kuuluu John Mastersin motto.

Raakaa hyvänmielen huulirasvaa, demeter-parfyymiä ja voidetta aktiiveille/aktivisteille

Hurraw-huulivoiteet

Hurraw-huulivoiteita

Seuraavana esittelyssa HURRAW-huulivoiteet, jotka ovat luomu- ja reilunkaupan raaka-aineisiin pohjautuvia, raakoja, vegaanisia ja mitä herkullisimman tuoksuisia! Valikoimasta löytyy mm. musta-kirsikka, kookos, minttu, vanilja, chai, kaneli ja lakritsi. Erikoisuutena ayurvedisten dosha-tyyppien mukaan suunnitellut pitta, kapha ja vata. Hinta on huokea (4,95e) ja pakkauset niin veikeitä, että tuotteet sopivat mainiosti vaikkapa pikkujoululahjaksi!

MyTao-luonnonparfyymit ovat uusi tulokas maailmalla ja kotoisin Saksasta Taoasiksen tehtaalta, joka on yksi johtavista aromaterapeuttisten tuoksujen valmistajista. Seitsemän demeter-laatuista tuoksua ovat ihanan raikkaita (monissa tuoksuu sitrus), pakkaukset somia, ja hintakin kohtuullinen.  Tuoksuista löytyy myös miehisempää tuoksumaailmaa, joten tässäpä lahjavinkki ekotietoiselle miehelle!

Raikkaat Mōksa Organics -tuotteet

Viimeisenä esittelyssä huipputyylikkäät ja raikkaat Mōksa Organics -tuotteet joiden joukosta niinikään löytyy lahjavinkkejä (urheilevalle) miehelle. Sarjaan kuuluvat saippuat, vartalovoit, sekä luomukynttilät. Erikoisuutena muscle rub, joka on todellinen aarre kuntoilijoille! Puhtaat luomulaatuiset pohja- ja eteeriset öljyt tekevät ihmeitä ennen treeniä, treenin aikana ja treenin jälkeen ja Muscle Rub-vartalovoidetta voi käyttää myös lihashierontaan.

Myös muut Mōksa Organics vartalovoit sisältävät puhtaita eteerisiä öljyjä, imeytyvät helposti ja sopivat käytettäviksi hieronnassa silkinpehmeän koostumuksensa ansiosta.
Mōksa Organicsin takana on amerikkalainen Martinesin pariskunta, jotka ovat yhdistäneet aktivistiluonteensa ja rakkauden luontoon kehittääkseen tuotesarjan joka on vegaani, luomu ja tukee ilmastonmuutoksen vastaista suoraa toimintaa. Jokaisesta myydystä tuotteesta Martinesit nimittäin istuttavat yhden puun luonnonsuojelurahaston kautta! Mōksa = <3

Mōksan urheilijoille suunnatut tuotteet ovat hyvä lahjaidea miehille.

Mōksan urheilijoille suunnatut tuotteet ovat hyvä lahjaidea miehille.