Immuniteettishotti

31.1.2020 | PUR toimitus

Pukkaako flunssaa? Tuntuuko että vastustuskyky saattaa tarvita pientä boostausta? Tämä shotti sisältää immuniteettia vahvistavaa C-vitamiinia, Manuka-hunajaa ja luonnon omia antibiootteja kurkumaa sekä inkivääriä.

Wedderspoonin Manuka-hunaja on kuumentamatonta (eli raakaa), pastöroimatonta ja aitoa uusiseelantilaista Manuka-hunajaa. K-Factor-asteikolla mitataan Manuka-siitepölyn määrää hunajassa: Wedderspoonin Manuka-hunaja KFactor 16:ssa 75% hunajan sisältämästä siitepölystä on Manuka-pensaan kukista. KF12 luku tarkoittaa, että vähintään 65 % siitepölystä on peräisin Manukasta.

Lisäboostia shottiin!

Jos haluat vielä lisäboostia shottiin, lisää Wild Nutritionin Immune Support -valmistetta, joka on sekoitus terapeuttisia sieniä, n-asetyylikysteiinia, seljanmarjaa sekä Food-Grown® vitamiineja ja mineraaleja tukemaan immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä luontaista vastustusta inflammaation ja infektion ehkäisemiseksi.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vaihtoehtoisesti voit boostata shotin adaptogeenisella Maitake-sienellä (Grifola frondosa), jolla on todettu olevan lääkinnällisiä vaikutuksia. Se on tunnettu eritoten vastustuskykyä tukevista ominaisuuksistaan. Maitake sisältää mm. polysakkarideja, erityisesti beetaglukaaneja, antioksidantteja, kivennäisaineita, vitamiineja ja useita aminohappoja. 

Immuniteettishotin resepti

1 annos

1 rkl vettä
1 rkl Wedderspoon Manuka-hunajaa
1/4 tl kurkumaa
1 appelsiinin mehu + hedelmäliha
1 rkl sitruunamehua
1 tl inkivääritahnaa
mustapippuria
cayannepippuria
(raastettua valkosipulia)

+ halutessasi lisäboostina
2 kaps. Wild Nutrition Food-Grown® Immune Support TAI
2 kaps. Mushrooms 4 Life Luomu Maitake
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja nauti! Jos lisäät juomaan Immune Supportia tai Maitakea, avaa kapseli ja kaada jauhe juoman sekaan. Sekoita.