Esittelyssä Mono Naturoilsin ylelliset ihonhoitotuotteet

22.4.2020 | PUR toimitus

Aiemmin keväällä esittelimme teille ihastuttavat Mono Naturoilsin chakra-öljyt kehon kullekin seitsemälle chakralle.

Olemme laajentaneet Mono Naturoilsin valikoimaa ihonhoitotuotteilla. Mikäli vaadit ihonhoitotuotteiltasi sekä toimivuutta että ripauksen ylellisyyttä, innostut kivien parantavasta voimasta ja moniaistillisista kokemuksista ihonhoitorutiinissasi, tämä sarja on sinulle!

Mono on Englannin maaseudulla sijaitseva perheyritys, jota pitävät ihastuttava Tracy ja hänen puolisonsa Kevin. Tracy ja Kevin valmistavat kaikki tuotteet alusta pitäen itse käsin. Raaka-aineiden suhteen he ovat tarkkoja ja hankkivat ne vastuullisista lähteistä. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja sopivat niin naisille kuin miehillekin.

Pariskunta uskoo vahvasti luonnon kokonaisvaltaisesti parantavaan voimaan. Siksi tuotekoostumuksissa ei ainoastaan huomioida ainesosien vaikutukset iholle vaan myös mielelle. Ylelliset koostumukset ja tuoksut hellivät aisteja ja hellittävät stressiä ja hermostuneisuutta, vaikuttaen sekä kehon että mielen tasolla. Mono hyödyntää kaikissa tuotteissaan myös kristallien hoitavaa energiaa.

Blue tansya ja rauhoittavaa kurkkua

Seuraavaksi esittelemme sarjan muutaman todellisen timantin. Tranquility Balm on monikäyttöinen tuote, joka sisältää voitelle sinisen värin antavaa blue tansya. Ylellinen blue tansy -öljy on nimestään huolimatta peräisin keltaisesta kukasta ja saa kauniin sinisen värinsä vasta höyrytislausprosessin aikana. Ihonhoidossa blue tansylla on tulehduksenvastaisia, rauhoittavia ja pehmentäviä vaikutuksia – se sopii erinomaisesti ikääntyvälle, kuivalle ja akneen taipuvaiselle iholle.

Rauhoittavaa blue tansya ja kamomillaa, sekä viilentävää ja kosteuttavaa babassu-öljyä, antioksidanttirikasta cupuacua ja ravitsevaa kokumia sisältävää Tranquility Balmia voi käyttää monin eri tavoin – kasvoöljynä, puhdistusöljynä tai kuivien huulten tai käsien kosteuttajana. Sen eksoottinen tuoksu tekee hyvää myös mielelle.


Sarjasta löytyy myös blue tansya sisältävä Serenity-kasvoöljy.

Rose & Cucumber puhdistusöljy on puolestaan koukuttavan tuoksuinen ja läpeensä ylellinen, silkkisen pehmeä elämys. Tuotteessa on hyödynnetty kurkun puhdistavaa ja virkistävää voimaa.

Hellävarainen, mutta tehokas puhdistusöljy sopii kaikille ihotyypeille. Öljy puhdistaa ihohuokoset poistaen tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet, samalla pehmentäen ihoa. Tuote ei kuitenkaan poista iholta sen omia luonnollisia öljyjä. Koostumuksessa ei ole käytetty eteerisiä öljyjä, joten se sopii hyvin herkälle iholle ja käytettäväksi silmänympärysalueen iholle.

Öljy sisältää myös rasvaa liuottavaa ja kuorivaa papayaa, kosteuttavaa ja ihohuokosia puhdistavaa safloria, kiinteyttävää ja antidioksanttirikasta kurpitsansiementä sekä syväpuhdistavaa ja tulehduksia ehkäisevää risiiniöljyä. Jokainen pisara tätä luonnollisen kevyesti tuoksuvaa hienoa öljyä tuo iholle ravitsevia vitamiineja, mineraaleja ja välttämättömiä omega-rasvahappoja sekä voimakkaita, luonnollisia antioksidantteja.

Yhteensä valikoimassamme on kuusi sarjan ihonhoitotuotetta. Yllämainittujen lisäksi suosittelemme lämpimästi tutustumaan Radiance kasvonaamioon, Elixir kasvoöljyyn, sekä keltaisena hehkuvaan Sól Beauty Balmiin.